MEHMET OKUMUŞ'UN ACI GÜNÜ.

Vefat 11.10.2021 - 12:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3519+ kez okundu.
 

MEHMET OKUMUŞ'UN ACI GÜNÜ.

Hemşinli Mehmet Okumuş'un annesi vefat etti. TBMM 24. dönem Rize Milletvekili adayı, Vizesiz Avrupa Projesi ve Türkiye’yi Tanıtım Platformu Başkanı Rizeli Mehmet Okumuş'un anne acısı. TBMM 24.. dönem Rize Milletvekili adayı, Vizesiz Avrupa Projesi ve Türkiye’yi Tanıtım Platformu Başkanı Rizeli Mehmet Okumuş'un  annesi  Havva  Okumuş Rize'de hayatını kaybetti. 75 yaşında yaşama veda eden merhum Okumuş’un cenazesi 11 EKİM 2021  pazartes günü  Hemşin Merkez Camiinde İkindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecek. Taziyeler için Mehmet Okumuş Tel: 0 533 1299090  

Hemşinli Mehmet Okumuş'un annesi vefat etti.


TBMM 24. dönem Rize Milletvekili adayı, Vizesiz Avrupa Projesi ve Türkiye’yi Tanıtım Platformu Başkanı Rizeli Mehmet Okumuş'un anne acısı.


TBMM 24.. dönem Rize Milletvekili adayı, Vizesiz Avrupa Projesi ve Türkiye’yi Tanıtım Platformu Başkanı Rizeli Mehmet Okumuş'un  annesi  Havva  Okumuş Rize'de hayatını kaybetti.


75 yaşında yaşama veda eden merhum Okumuş’un cenazesi 11 EKİM 2021  pazartes günü  Hemşin Merkez Camiinde İkindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecek.


Taziyeler için Mehmet Okumuş Tel: 0 533 1299090  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi