MEMUR SEN MASADA ACİZ KALMIŞTIR

Sendika 14.09.2021 - 14:33, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2517+ kez okundu.
 

MEMUR SEN MASADA ACİZ KALMIŞTIR

Türk Eğitim Sen Rize Şube Başkanı Murat Köseoğlu İkizdere’de üyelerini yalnız bırakmadı.        Türk Eğitim Sen Rize Şube Başkanı Murat Köseoğlu yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla çalışmalarına daha bir şevkle başladıklarını söyleyerek’ ’üyelerimizi yalnız bırakmıyoruz. Bugün Rize’nin şirin ilçesi İkizdere de eğitim çalışmalarıyla arkadaşlarımızla bir araya geldik dertlerini sorunlarını dinledik Hükümet tarafından verilen zammın azlığından yetkili ve etkisiz sendikanın masada nasıl aciz kaldığını konuştuk aramıza yeni katılımlar oldu hepsine teşekkür ediyorum. Allah var etsin Türk Eğitim Sen varsa umut var’’dedi.

Türk Eğitim Sen Rize Şube Başkanı Murat Köseoğlu İkizdere’de üyelerini yalnız bırakmadı.

      
Türk Eğitim Sen Rize Şube Başkanı Murat Köseoğlu yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla çalışmalarına daha bir şevkle başladıklarını söyleyerek’ ’üyelerimizi yalnız bırakmıyoruz. Bugün Rize’nin şirin ilçesi İkizdere de eğitim çalışmalarıyla arkadaşlarımızla bir araya geldik dertlerini sorunlarını dinledik Hükümet tarafından verilen zammın azlığından yetkili ve etkisiz sendikanın masada nasıl aciz kaldığını konuştuk aramıza yeni katılımlar oldu hepsine teşekkür ediyorum. Allah var etsin Türk Eğitim Sen varsa umut var’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi