MESUT YILMAZ İÇİN RİZE'DE GİYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Rize 01.11.2020 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2608+ kez okundu.
 

MESUT YILMAZ İÇİN RİZE'DE GİYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

A. MESUT YILMAZ İÇİN RİZE’DE GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI.. İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede 73 yaşında vefat eden eski Başbakanlardan, Anavatan Partisi Eski Genel Başkanı A.Mesut Yılmaz  için memleketi Rize’de Şeyh Cami önünde 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanın da gıyabi cenaze namazı kılındı. Kılınan öğle namazının ardından, gıyabi cenaze namazına, Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize eski Milletvekili Ahmet Kabil, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, RTEÜ Rektör Hüseyin Karaman, AK Parti İl Başkanı İshak Alim, MHP İl Başkanı İhsan Alkan, CHP İl Başkanı Saltuk Deniz, İYİ Parti İl Başkanı Ayşegül Özyanık  Sivil toplum Kuruluş Başkanları ve  çok sayıda vatandaş katıldı. Gıyabi cenaze namazında bir konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin; 48. Hükümetimizin Başbakanı Merhum Mesut Yılmaz için Milliyetçi muhafazakar iyi bir devlet adamıydı dedi. Başkan Metin,”Vefa karşılık beklemeden sevebilmek, Bağlılığını gösterebilmek, Merhamet gösterebilmektir. Kısa bir sürede bugün burada toplanan Rize’li, ahde vefayı iyi değerlendiren bir şehir olduğu için bu şehirde ve sizler arasında olduğumdan bu şehre hizmet etme şerefine layık olduğumdan tekrar gurur duydum. Bizleri bir araya getiren merhum Başbakanımız A. Mesut Yılmaz’ada Allahtan Rahmet Ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyor, hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.

A. MESUT YILMAZ İÇİN RİZE’DE GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI..


İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede 73 yaşında vefat eden eski Başbakanlardan, Anavatan Partisi Eski Genel Başkanı A.Mesut Yılmaz  için memleketi Rize’de Şeyh Cami önünde 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanın da gıyabi cenaze namazı kılındı.


Kılınan öğle namazının ardından, gıyabi cenaze namazına, Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize eski Milletvekili Ahmet Kabil, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, RTEÜ Rektör Hüseyin Karaman, AK Parti İl Başkanı İshak Alim, MHP İl Başkanı İhsan Alkan, CHP İl Başkanı Saltuk Deniz, İYİ Parti İl Başkanı Ayşegül Özyanık  Sivil toplum Kuruluş Başkanları ve  çok sayıda vatandaş katıldı.


Gıyabi cenaze namazında bir konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin; 48. Hükümetimizin Başbakanı Merhum Mesut Yılmaz için Milliyetçi muhafazakar iyi bir devlet adamıydı dedi. Başkan Metin,”Vefa karşılık beklemeden sevebilmek, Bağlılığını gösterebilmek, Merhamet gösterebilmektir. Kısa bir sürede bugün burada toplanan Rize’li, ahde vefayı iyi değerlendiren bir şehir olduğu için bu şehirde ve sizler arasında olduğumdan bu şehre hizmet etme şerefine layık olduğumdan tekrar gurur duydum. Bizleri bir araya getiren merhum Başbakanımız A. Mesut Yılmaz’ada Allahtan Rahmet Ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyor, hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi