MESUT YILMAZ TOPRAĞA VERİLDİ.

Vefat 01.11.2020 - 16:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2865+ kez okundu.
 

MESUT YILMAZ TOPRAĞA VERİLDİ.

Mesut Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı   Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı. 72 yaşında hayatını kaybeden Yılmaz uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Geçen cuma günü hayatını kaybeden eski başbakanlardan Mesut Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı. Yılmaz için İstanbul Üsküdar'daki Marmara İlahiyat Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.   Taziyeleri Mesut Yılmaz’ın eşi Berna Yılmaz, oğlu Hasan Yılmaz ve kardeşi Turgut Yılmaz kabul etti. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, eski başbakanlardan Tansu Çiller, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, iş insanı Aydın Doğan ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim gibi isimler katıldı.   Mesut Yılmaz, cenaze töreninin ardından, üç yıl önce hayatını kaybeden büyük oğlu Yavuz Yılmaz’ın Kanlıca Mezarlığı'ndaki kabrinin yanında toprağa verildi. ERDOĞAN: ÇOK FARKLI BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ Törende bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: ‘Cenaze namazını ifayla birlikte ebediyete uğurluyoruz. Rabbim taksiratını affetsin. Her nefis ölümü tadacaktır. Nasıl ki şu an musallada Mesut Bey'i ebediyete gönderiyorsak bizler için de aynı akıbet şüphesiz ki gerçekleşecektir. Rabbim bizleri bu musallaya hazırlıklı olarak gelmeyi nasip etsin. Çok farklı bir dönemden geçiyoruz. İzmir açıklarında meydana gelen olay hepimiz için malum 1000'e yakın yaralımız, 50'ye yakın ölenimiz var. Nerede, nasıl olacak belli değil. Tüm mesele hazırlıklı olmak. Hiç ölmeyecek gibi dünyaya her an ölecek gibi ahirete hazırlıklı olmamız lazım. Rabbim yar, yardımcımız olsun. Mesut Bey'in de mekanı cennet olsun.

Mesut Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı
 

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı. 72 yaşında hayatını kaybeden Yılmaz uzun süredir kanser tedavisi görüyordu.


Geçen cuma günü hayatını kaybeden eski başbakanlardan Mesut Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı. Yılmaz için İstanbul Üsküdar'daki Marmara İlahiyat Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

 

Taziyeleri Mesut Yılmaz’ın eşi Berna Yılmaz, oğlu Hasan Yılmaz ve kardeşi Turgut Yılmaz kabul etti.


Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, eski başbakanlardan Tansu Çiller, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, iş insanı Aydın Doğan ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim gibi isimler katıldı.

 

Mesut Yılmaz, cenaze töreninin ardından, üç yıl önce hayatını kaybeden büyük oğlu Yavuz Yılmaz’ın Kanlıca Mezarlığı'ndaki kabrinin yanında toprağa verildi.


ERDOĞAN: ÇOK FARKLI BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ


Törende bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: ‘Cenaze namazını ifayla birlikte ebediyete uğurluyoruz. Rabbim taksiratını affetsin. Her nefis ölümü tadacaktır. Nasıl ki şu an musallada Mesut Bey'i ebediyete gönderiyorsak bizler için de aynı akıbet şüphesiz ki gerçekleşecektir. Rabbim bizleri bu musallaya hazırlıklı olarak gelmeyi nasip etsin. Çok farklı bir dönemden geçiyoruz. İzmir açıklarında meydana gelen olay hepimiz için malum 1000'e yakın yaralımız, 50'ye yakın ölenimiz var. Nerede, nasıl olacak belli değil. Tüm mesele hazırlıklı olmak. Hiç ölmeyecek gibi dünyaya her an ölecek gibi ahirete hazırlıklı olmamız lazım. Rabbim yar, yardımcımız olsun. Mesut Bey'in de mekanı cennet olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi