METİN, AVCI, ve ALİM, RİZE'DE DEVAM EDEN PROJELERİ İNCELEDİ…

Rize 31.12.2021 - 18:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1996+ kez okundu.
 

METİN, AVCI, ve ALİM, RİZE'DE DEVAM EDEN PROJELERİ İNCELEDİ…

BAŞKAN METİN, MİLLETVEKİLİ AVCI, İL BAŞKANI ALİM, DEVAM EDEN PROJE VE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ… Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, Rize Milletvekili Muhammed  Avcı, AKPARTİ İl Başkanı İshak Alim, Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Başkan Yardımcımız M. Aydın Bilsel ve beraberindeki teknik heyet, şehrimizde devam eden çalışmalar ve projelerde incelemelerde bulunarak çalışmaların seyri ile ilgili bilgiler aldılar. Rize Belediyesi bünyesinde şehrin ihtiyacına yönelik devam eden sosyal projeler ve altyapı çalışmalarının takibi noktasında haftanın belirli günlerinde sahada olan Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, yılın son saatlerinde, Milletvekili Muhammed  Avcı, ve beraberindeki heyetle devam eden proje çalışmalarını inceledi.   Heyet, İlk ziyaretlerini  Dolgu sahası Millet Bahçesini  inceleyerek başladı. Tamamlandığında İtfaiye Müdürlüğü önünden Çaykur Genel Müdürlüğü önüne kadar mevcut sahilden 80 metre daha denize açılarak 140 dönüme sahip ek bir dolgu alanıyla yeni bir sahil oluşturularak içerisinde çocuk oyun alanlarından, sahil yürüyüş kordonu, çeşitli sosyal alanlar ve ihtiyaç birimlerine yer verilecek. İkinci ziyaretlerini Merkez Kentsel dönüşüm (Belediye Blokları) inşaatına gerçekleştiren heyet, projenin son aşamasıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Başkan Metin, Milletvekili Avcı ve beraberindekiler; Üçüncü olarak Boğaz Mahallesi Deniz Feneri  sosyal tesis inşaatını inceledi. Sosyal tesis projesi tamamlandığında bölgede yaşayan vatandaşların denizle bütünleşmesinde önemli rol oynayacak. Başkan Rahmi Metin, Milletvekili Muhammed Avcı’yı uğurladıktan sonra İl Başkanı İshak Alim İlçe Başkanı Burak Ak ve teknik heyetle  gün içerisinde gerçekleştirmiş olduğu inceleme programını Portakallık Mahallesi’nde  devam eden rekreasyon çalışmalarının incelenmesiyle  sonlandırdı.  

BAŞKAN METİN, MİLLETVEKİLİ AVCI, İL BAŞKANI ALİM, DEVAM EDEN PROJE VE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ…


Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, Rize Milletvekili Muhammed  Avcı, AKPARTİ İl Başkanı İshak Alim, Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Başkan Yardımcımız M. Aydın Bilsel ve beraberindeki teknik heyet, şehrimizde devam eden çalışmalar ve projelerde incelemelerde bulunarak çalışmaların seyri ile ilgili bilgiler aldılar.


Rize Belediyesi bünyesinde şehrin ihtiyacına yönelik devam eden sosyal projeler ve altyapı çalışmalarının takibi noktasında haftanın belirli günlerinde sahada olan Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, yılın son saatlerinde, Milletvekili Muhammed  Avcı, ve beraberindeki heyetle devam eden proje çalışmalarını inceledi.   Heyet, İlk ziyaretlerini  Dolgu sahası Millet Bahçesini  inceleyerek başladı. Tamamlandığında İtfaiye Müdürlüğü önünden Çaykur Genel Müdürlüğü önüne kadar mevcut sahilden 80 metre daha denize açılarak 140 dönüme sahip ek bir dolgu alanıyla yeni bir sahil oluşturularak içerisinde çocuk oyun alanlarından, sahil yürüyüş kordonu, çeşitli sosyal alanlar ve ihtiyaç birimlerine yer verilecek.


İkinci ziyaretlerini Merkez Kentsel dönüşüm (Belediye Blokları) inşaatına gerçekleştiren heyet, projenin son aşamasıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.


Başkan Metin, Milletvekili Avcı ve beraberindekiler; Üçüncü olarak Boğaz Mahallesi Deniz Feneri  sosyal tesis inşaatını inceledi. Sosyal tesis projesi tamamlandığında bölgede yaşayan vatandaşların denizle bütünleşmesinde önemli rol oynayacak.


Başkan Rahmi Metin, Milletvekili Muhammed Avcı’yı uğurladıktan sonra İl Başkanı İshak Alim İlçe Başkanı Burak Ak ve teknik heyetle  gün içerisinde gerçekleştirmiş olduğu inceleme programını Portakallık Mahallesi’nde  devam eden rekreasyon çalışmalarının incelenmesiyle  sonlandırdı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi