MHP'Lİ VEKİLİ RİZELİ ÜNLÜ OZANI EVİNDE ZİYARET ETTİ

08.11.2021 - 09:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1885+ kez okundu.
 

MHP'Lİ VEKİLİ RİZELİ ÜNLÜ OZANI EVİNDE ZİYARET ETTİ

İstanbul ‘dan MHP Milletvekili olan Arzu Erdem Rizeli mahalli şair Osman Efendioğlu’nu evinde ziyaret ederek sohbetine katıldı. Parti programı doğrultusunda Rize’de bulunan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından, 'Yaşayan İnsan Hazineleri' listesinde bulunan mahalli şairimiz Osman Efendioğlu’nu ziyaret etmesi memnunlukla karşılandı. Milletvekili Arzu Erdem ziyaret sırasında’’ 80 yaşındaki Osman Efendioğlu amcamız ile bir araya geldik. Mahalli sanatçılarımız ülkenin kültür değeridir. Osman amcamız ömrünü Rize kültürü için vakfetti. Rize'nin Ozan'ı Osman amcamıza sağlıklı uzun ömürler diliyorum’ dedi. Milletvekili Arzu Erdemin ziyaretinden memnun olduğunu söyleyen Osman Efendioğlu ’sanat ve sanatçıya sahip çıkılmalı. Sanat milletin kültürel varlığıdır: Sanatı yaşatanda sanatçıdır. Milletvekilimizin ziyaretinden ziyadesiyle memnun oldum. Vekilim Allah razı olsun Rize’mize şeref verdiniz    ’ dedi.      Kadın, Eğitim ve Çocuk İstismarı Sorunlarıyla ilgili çalışmalar yapan Arzu Erdem, 2004 yılında Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatlarında çalışmaya başlamıştır. Bir Türk kadını, bir anne, bir eş, duyarlı bir insan olarak akademik ve siyasal birikimlerini memleketi için hizmete çevirebilmek arzusuyla MHP 2007'de 3.Bölge 19.sıra, 2011’de 7. Sıra, 7.Haziran 2015'de 4.sıra, Kasım 2015'te 3.Sıra, Haziran 2018'de 3. Sıra milletvekili adayı olmuştur. Milliyetçi Hareket Partisinden 25. / 26. Ve 27. Dönem İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili seçilmiştir. 26. Dönemde TBMM AB Uyum Komisyonu, Türkiye- AB KPK ve Avusturya, Ruanda, Tanzanya, Namibya, Bulgaristan, Burkina Faso, KKTC, Kongo Demokratik Cumhuriyeti ve İrlanda Dostluk Grubu üyesidir. TBMM MHP Grubu Divan üyesidir. Çok iyi düzeyde Almanca ve İngilizce, orta düzeyde Fransızca ve Latince bilen Erdem evli, 2 çocuk annesidir.

İstanbul ‘dan MHP Milletvekili olan Arzu Erdem Rizeli mahalli şair Osman Efendioğlu’nu evinde ziyaret ederek sohbetine katıldı.


Parti programı doğrultusunda Rize’de bulunan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından, 'Yaşayan İnsan Hazineleri' listesinde bulunan mahalli şairimiz Osman Efendioğlu’nu ziyaret etmesi memnunlukla karşılandı. Milletvekili Arzu Erdem ziyaret sırasında’’ 80 yaşındaki Osman Efendioğlu amcamız ile bir araya geldik. Mahalli sanatçılarımız ülkenin kültür değeridir. Osman amcamız ömrünü Rize kültürü için vakfetti. Rize'nin Ozan'ı Osman amcamıza sağlıklı uzun ömürler diliyorum’ dedi. Milletvekili Arzu Erdemin ziyaretinden memnun olduğunu söyleyen Osman Efendioğlu ’sanat ve sanatçıya sahip çıkılmalı. Sanat milletin kültürel varlığıdır: Sanatı yaşatanda sanatçıdır. Milletvekilimizin ziyaretinden ziyadesiyle memnun oldum. Vekilim Allah razı olsun Rize’mize şeref verdiniz    ’ dedi.

    


Kadın, Eğitim ve Çocuk İstismarı Sorunlarıyla ilgili çalışmalar yapan Arzu Erdem, 2004 yılında Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatlarında çalışmaya başlamıştır. Bir Türk kadını, bir anne, bir eş, duyarlı bir insan olarak akademik ve siyasal birikimlerini memleketi için hizmete çevirebilmek arzusuyla MHP 2007'de 3.Bölge 19.sıra, 2011’de 7. Sıra, 7.Haziran 2015'de 4.sıra, Kasım 2015'te 3.Sıra, Haziran 2018'de 3. Sıra milletvekili adayı olmuştur. Milliyetçi Hareket Partisinden 25. / 26. Ve 27. Dönem İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili seçilmiştir. 26. Dönemde TBMM AB Uyum Komisyonu, Türkiye- AB KPK ve Avusturya, Ruanda, Tanzanya, Namibya, Bulgaristan, Burkina Faso, KKTC, Kongo Demokratik Cumhuriyeti ve İrlanda Dostluk Grubu üyesidir. TBMM MHP Grubu Divan üyesidir. Çok iyi düzeyde Almanca ve İngilizce, orta düzeyde Fransızca ve Latince bilen Erdem evli, 2 çocuk annesidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi