MİLLET İTTİFAKI, MİLLETE KARŞI. HDP ACİLEN KAPATILMALI

Siyaset 21.02.2021 - 17:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2667+ kez okundu.
 

MİLLET İTTİFAKI, MİLLETE KARŞI. HDP ACİLEN KAPATILMALI

SIKIŞAN PKK, HDP SAYESİNDE NEFES ALIYOR, HDP ACİLEN KAPATILMALI   Değerli Hemşehrilerim,   En sonda söyleyeceğimi başta söylemek istiyorum. Hdp, Pkk'nın siyasi ayağı değilmidir? Peki, terör örgütünün siyasi faaliyet yürütmesine dünyanın neresinde izin verilmektedir? Bitme noktasına gelen PKK'nın, nefes aldığı tek organın siyasi ayağı olan Hdp'nin mecliste var olması olduğunu hepimiz görüyoruz elbette. Öyleyse bu nefesi kesmek hepimizin görevi değilmidir? Vatan Partisi Rize İl Başkanlığı olarak, devlet büyüklerimizi ve Yargıtay başsavcılığını göreve çağırıyoruz. İçimizi acıtan bu yanlışa dur diyelim. Hdp derhal kapatılmalı ve 57 milyon liralık seçim yardımı askıya alınmalı. MİLLET İTTİFAKI, MİLLETE KARŞI Ayrıca, Chp, İyi Parti, Saadet Partisi, Deva Partisi ve Gelecek Partisi'nide uyarmak istiyoruz. Erdoğan düşmanlığı hastalığından bir an önce kurtulmalısınız. Erdoğan'ı zayıflatmak için herşeyi kullanma siyasetiniz sizleri büyük bir yanlışa sürüklüyor. Hdp ile olan örtülü ittifakınız hem ülkemize hemde Türk siyasetine büyük zarar veriyor. Böyle muhalefetcilik olmaz. Ne kendi seçmenizi neden diğer seçmenleri Erdoğan düşmanlığı ile süsleyerek ikna edemezsiniz. Milletimiz böyle bir siyasi çizgiyi asla benimsemez. Muhalefet demek, doğru yapılanları alkışlamak, yanlış yapılanları eleştirmektir. Doğruyu alkışladığınız zaman milletimizin tümünün güvenini kazanırsın. Sıf Erdoğan'a yaramasın diye doğruları görmezden gelmek zayıflıktır. Kendine güvenmediğini gösterir. Ayrıca gerçeklerle değil, doğmalarla, takıntılarla hareket ettiğini belirtir.   Salih Öksüz Vatan Partisi Rize İl Başkanı

SIKIŞAN PKK, HDP SAYESİNDE NEFES ALIYOR, HDP ACİLEN KAPATILMALI

 

Değerli Hemşehrilerim,
 

En sonda söyleyeceğimi başta söylemek istiyorum.


Hdp, Pkk'nın siyasi ayağı değilmidir?


Peki, terör örgütünün siyasi faaliyet yürütmesine dünyanın neresinde izin verilmektedir?


Bitme noktasına gelen PKK'nın, nefes aldığı tek organın siyasi ayağı olan Hdp'nin mecliste var olması olduğunu hepimiz görüyoruz elbette. Öyleyse bu nefesi kesmek hepimizin görevi değilmidir? Vatan Partisi Rize İl Başkanlığı olarak, devlet büyüklerimizi ve Yargıtay başsavcılığını göreve çağırıyoruz. İçimizi acıtan bu yanlışa dur diyelim. Hdp derhal kapatılmalı ve 57 milyon liralık seçim yardımı askıya alınmalı.


MİLLET İTTİFAKI, MİLLETE KARŞI


Ayrıca, Chp, İyi Parti, Saadet Partisi, Deva Partisi ve Gelecek Partisi'nide uyarmak istiyoruz. Erdoğan düşmanlığı hastalığından bir an önce kurtulmalısınız. Erdoğan'ı zayıflatmak için herşeyi kullanma siyasetiniz sizleri büyük bir yanlışa sürüklüyor. Hdp ile olan örtülü ittifakınız hem ülkemize hemde Türk siyasetine büyük zarar veriyor. Böyle muhalefetcilik olmaz. Ne kendi seçmenizi neden diğer seçmenleri Erdoğan düşmanlığı ile süsleyerek ikna edemezsiniz. Milletimiz böyle bir siyasi çizgiyi asla benimsemez. Muhalefet demek, doğru yapılanları alkışlamak, yanlış yapılanları eleştirmektir. Doğruyu alkışladığınız zaman milletimizin tümünün güvenini kazanırsın. Sıf Erdoğan'a yaramasın diye doğruları görmezden gelmek zayıflıktır. Kendine güvenmediğini gösterir. Ayrıca gerçeklerle değil, doğmalarla, takıntılarla hareket ettiğini belirtir.

 


Salih Öksüz
Vatan Partisi Rize İl Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi