Milli atletler bayram da çalışmalarına devam etti 

ZONGULDAK 04.05.2022 - 10:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1642+ kez okundu.
 

Milli atletler bayram da çalışmalarına devam etti 

ZONGULDAK’ta, Milli atletler Doğukan Kilcioğlu (21) ve Melike Malkoç(22), Ramazan Bayramı'nda da antrenmanlara ara vermeyerek çalışmalarına devam etti. Kilcioğlu ve Malkoç amaçlarına ulaşmak için çalışmalarına ara vermediklerini söyledi.  Milli atletler Doğukan Kilcioğlu ve Melike Malkoç, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda bayramda da çalışmalarına devam etti. Kilcioğlu, son olarak Mart ayında düzenlenen Türkiye Üniversiteler Salon Atletizm Yarışmaları'nda 60 metre engelli kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Kilcioğlu’nun U23’te Türkiye şampiyonluğu ve 2021 yılı Haziran ayında düzenlenen International Balkan Sprint Relay Cup’ta Balkan 3’üncülüğü de bulunuyor. Kariyerinde yıldızlar Balkan şampiyonluğu ile 4x100 bayrak rekoru olan Melike Malkoç’un ise kadınlar 100 ve 200 metrelerde Avrupa ikinciliği ile 60 metre salonda Balkan ikinciliği bulunuyor.   Milli sporcuların antrenörlüğünü yapan Utku Duman, antrenmanların bölünmesinin performansı olumsuz etkilediğini belirterek, “Sporcuların hedefleri olduğunda, milli takımda ya da kulüplerde yarışan sporcular olduğunda bayram izni veremiyoruz. Herkes ailesiyle bayramlaşıyor, biz burada kendi bayramımızı kutlayıp çalışmalara devam ediyoruz.” dedi.    ‘HEDEFLERİMİZ VAR HEPSİ DE SORUMLULUK GEREKTİRİYOR’  Kilcioğlu büyük hedeflerinin olduğunu belirterek, “Bayram tatil tanımadan çalışmalara devam ediyoruz. Büyük hedeflerimiz var hepsi de sorumluluk gerektiriyor. Bu hedeflere ulaşmak için ara vermeden planlı ve disiplinli bir şekilde devam etmek zorundayız. Milli formamızı ulusal ve uluslararası yarışmalarda giymek ve bayrağımızı dalgalandırmak için çalışmalara devam ediyoruz. Türkiye Şampiyonası’nda koşacağım. Daha sonrasında Balkan Şampiyonası ve Türkiye Şampiyonası var. Ardından 3-4 tane daha uluslararası yarışmalar beni bekliyor olacak. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Kendime güveniyorum, inşallah şampiyon olacağız.” diye konuştu.    HEDEFLERİ İÇİN ARA VERMİYORLAR  8 yıldır milli takımda yarışan Malkoç, Ramazan Bayramı’nda da hedeflerine ulaşmak için çalışmalara ara vermediklerini belirterek, “Herkesin bir hedefi amacı vardır bunun uğrunda da çalışmak zorundadır. Bu bayram olsun, Ramazan olsun her zamanki gibi buradayız.” dedi.  FOTOĞRAFLI 

ZONGULDAK’ta, Milli atletler Doğukan Kilcioğlu (21) ve Melike Malkoç(22), Ramazan Bayramı'nda da antrenmanlara ara vermeyerek çalışmalarına devam etti. Kilcioğlu ve Malkoç amaçlarına ulaşmak için çalışmalarına ara vermediklerini söyledi.  Milli atletler Doğukan Kilcioğlu ve Melike Malkoç, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda bayramda da çalışmalarına devam etti. Kilcioğlu, son olarak Mart ayında düzenlenen Türkiye Üniversiteler Salon Atletizm Yarışmaları'nda 60 metre engelli kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Kilcioğlu’nun U23’te Türkiye şampiyonluğu ve 2021 yılı Haziran ayında düzenlenen International Balkan Sprint Relay Cup’ta Balkan 3’üncülüğü de bulunuyor. Kariyerinde yıldızlar Balkan şampiyonluğu ile 4x100 bayrak rekoru olan Melike Malkoç’un ise kadınlar 100 ve 200 metrelerde Avrupa ikinciliği ile 60 metre salonda Balkan ikinciliği bulunuyor.   Milli sporcuların antrenörlüğünü yapan Utku Duman, antrenmanların bölünmesinin performansı olumsuz etkilediğini belirterek, “Sporcuların hedefleri olduğunda, milli takımda ya da kulüplerde yarışan sporcular olduğunda bayram izni veremiyoruz. Herkes ailesiyle bayramlaşıyor, biz burada kendi bayramımızı kutlayıp çalışmalara devam ediyoruz.” dedi. 

 

‘HEDEFLERİMİZ VAR HEPSİ DE SORUMLULUK GEREKTİRİYOR’  Kilcioğlu büyük hedeflerinin olduğunu belirterek, “Bayram tatil tanımadan çalışmalara devam ediyoruz. Büyük hedeflerimiz var hepsi de sorumluluk gerektiriyor. Bu hedeflere ulaşmak için ara vermeden planlı ve disiplinli bir şekilde devam etmek zorundayız. Milli formamızı ulusal ve uluslararası yarışmalarda giymek ve bayrağımızı dalgalandırmak için çalışmalara devam ediyoruz. Türkiye Şampiyonası’nda koşacağım. Daha sonrasında Balkan Şampiyonası ve Türkiye Şampiyonası var. Ardından 3-4 tane daha uluslararası yarışmalar beni bekliyor olacak. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Kendime güveniyorum, inşallah şampiyon olacağız.” diye konuştu. 

 

HEDEFLERİ İÇİN ARA VERMİYORLAR  8 yıldır milli takımda yarışan Malkoç, Ramazan Bayramı’nda da hedeflerine ulaşmak için çalışmalara ara vermediklerini belirterek, “Herkesin bir hedefi amacı vardır bunun uğrunda da çalışmak zorundadır. Bu bayram olsun, Ramazan olsun her zamanki gibi buradayız.” dedi.  FOTOĞRAFLI 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi