MİLLİ PARTİ'NİN RİZELİ GENEL BAŞKANI DA DESTEK VERDİ.

Siyaset 23.05.2021 - 18:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2666+ kez okundu.
 

MİLLİ PARTİ'NİN RİZELİ GENEL BAŞKANI DA DESTEK VERDİ.

Milli Parti Genel Başkanı Muhammet Uzun beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kul ile birlikte İkizdere’de 33 gündür Taşocağına Tepki gösteren köy halkını dinleyerek açıklamada bulundu.      33 gündür Taşocağı olmasın diye tepki gösteren ve aralıksız nöbet tutan yöre halkını ziyaret ederek basın açıklaması yapan Milli Parti Genel Başkanı Muhammet Uzun açıklamasında şunları söyledi’ bugünlerde pandemi nedeniyle oksijene çok ihtiyaç duyulduğu bir dönemde buradayız. Biz İkizdere insanının yanında olacağız. Oksijen tüpüne bağlı birçok hasta var ama burada doğal oksijene rant uğruna heba ediliyor. Taş ocağı açılacak başka alanlar vardır. Taş her yerde taştır. Olay yerini görmek amacıyla bugün buraya geldik. Bilerek konuşalım dedim. AKP li seçilmişler buranın taşının çok ağır olduğunu söylüyor ama taş her yerde aynıdır. Uzak mesafeden taş alınsaydı belki maliyeti daha fazla olurdu ama rant uğruna İşkencedere Vadisi burası seçilmiş. Doğal oksijen kaynaklarını yok etmek akıl izan insafla izah edilemez Sizlerin yanınızda olacağız. Milliyetçi yerli duruşun temsilcisi olarak milletimizin yanındayız.  Biz konunun takipçisi olacağız’ dedi.

Milli Parti Genel Başkanı Muhammet Uzun beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kul ile birlikte İkizdere’de 33 gündür Taşocağına Tepki gösteren köy halkını dinleyerek açıklamada bulundu.

    
33 gündür Taşocağı olmasın diye tepki gösteren ve aralıksız nöbet tutan yöre halkını ziyaret ederek basın açıklaması yapan Milli Parti Genel Başkanı Muhammet Uzun açıklamasında şunları söyledi’ bugünlerde pandemi nedeniyle oksijene çok ihtiyaç duyulduğu bir dönemde buradayız. Biz İkizdere insanının yanında olacağız. Oksijen tüpüne bağlı birçok hasta var ama burada doğal oksijene rant uğruna heba ediliyor. Taş ocağı açılacak başka alanlar vardır. Taş her yerde taştır. Olay yerini görmek amacıyla bugün buraya geldik. Bilerek konuşalım dedim. AKP li seçilmişler buranın taşının çok ağır olduğunu söylüyor ama taş her yerde aynıdır. Uzak mesafeden taş alınsaydı belki maliyeti daha fazla olurdu ama rant uğruna İşkencedere Vadisi burası seçilmiş. Doğal oksijen kaynaklarını yok etmek akıl izan insafla izah edilemez Sizlerin yanınızda olacağız. Milliyetçi yerli duruşun temsilcisi olarak milletimizin yanındayız.  Biz konunun takipçisi olacağız’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi