Muhtarın ‘kavga' ihbarıyla gelen polislere pasta sürprizi

ÇORUM 10.04.2021 - 15:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1997+ kez okundu.
 

Muhtarın ‘kavga' ihbarıyla gelen polislere pasta sürprizi

ÇORUM’da muhtar ve azaları, Polis Haftası dolayısıyla 2 grup arasında 'kavga' ihbarında bulunup, mahalleye çağırdıkları polislere pasta keserek, sürpriz yaptı.   Kentte Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray ve azaları, 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak, mahallelerinde 2 grup arasında kavga olduğu yönünde ihbarda bulundu. Muhtar ve azaları, olay yerine gelen polis ekiplerine ise Polis Haftası dolayısıyla pasta ile sürpriz yaptı. Şaşıran polisler, '176’ncı yılınız kutlu olsun' yazılı pastanın üzerindeki mumları üfleyip, sürpriz için teşekkür etti.  Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray “Emniyet teşkilatımızın 176’ncı yılını en kalbi duygularımızla kutluyorum. Bugün onların günü böyle bir sürpriz yapmak istedik” dedi. Görevli Komiser Yusuf Karatay da, “Biz buraya kavga anonsu ile gelmiştik, güzel bir sürprizle karşılaştık. Bize bu güzel günü yaşatan muhtarımıza ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

ÇORUM’da muhtar ve azaları, Polis Haftası dolayısıyla 2 grup arasında 'kavga' ihbarında bulunup, mahalleye çağırdıkları polislere pasta keserek, sürpriz yaptı.

 

Kentte Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray ve azaları, 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak, mahallelerinde 2 grup arasında kavga olduğu yönünde ihbarda bulundu. Muhtar ve azaları, olay yerine gelen polis ekiplerine ise Polis Haftası dolayısıyla pasta ile sürpriz yaptı. Şaşıran polisler, '176’ncı yılınız kutlu olsun' yazılı pastanın üzerindeki mumları üfleyip, sürpriz için teşekkür etti.  Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray “Emniyet teşkilatımızın 176’ncı yılını en kalbi duygularımızla kutluyorum. Bugün onların günü böyle bir sürpriz yapmak istedik” dedi. Görevli Komiser Yusuf Karatay da, “Biz buraya kavga anonsu ile gelmiştik, güzel bir sürprizle karşılaştık. Bize bu güzel günü yaşatan muhtarımıza ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi