MUHTARLAR BU TOPLUMUN TEMEL DİREĞİDİR

Siyaset 18.10.2021 - 22:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2231+ kez okundu.
 

MUHTARLAR BU TOPLUMUN TEMEL DİREĞİDİR

Muhtarlar Bu Toplumun Temel Direğidir Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanı Saltuk Deniz 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle bir mesaj yayımladı Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanı Saltuk deniz muhtarlar günü nedeniyle yayımladığı mesajda muhtarların toplumun temel direği olduğunu söyledi Başkan Deniz açıklamasında “Muhtarlık müessesesi demokrasimizin ilk temel taşlarını oluşturmaktadır. Bir Kamu görevlisi olan muhtarlarımız, 7/24 esasıyla vatandaşa en yakın hizmeti veren, onların sorunlarını dile getirmelerine yardımcı olan, çözüm bulan ve yol gösteren bir makamı temsil etme özelliği taşımaktadır. Bilindiği üzere ülkemizde ilk muhtarlık müessesesinin kurulduğu gün olan 19 Ekim 1829’un yıl dönümü, 2015 yılından itibaren ‘Muhtarlar Günü’ olarak ilan edilmiştir. Bu vesileyle, vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetinin köylerimize ve mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstlenen tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Muhtarlar Bu Toplumun Temel Direğidir

Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanı Saltuk Deniz 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle bir mesaj yayımladı

Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanı Saltuk deniz muhtarlar günü nedeniyle yayımladığı mesajda muhtarların toplumun temel direği olduğunu söyledi Başkan Deniz açıklamasında “Muhtarlık müessesesi demokrasimizin ilk temel taşlarını oluşturmaktadır. Bir Kamu görevlisi olan muhtarlarımız, 7/24 esasıyla vatandaşa en yakın hizmeti veren, onların sorunlarını dile getirmelerine yardımcı olan, çözüm bulan ve yol gösteren bir makamı temsil etme özelliği taşımaktadır. Bilindiği üzere ülkemizde ilk muhtarlık müessesesinin kurulduğu gün olan 19 Ekim 1829’un yıl dönümü, 2015 yılından itibaren ‘Muhtarlar Günü’ olarak ilan edilmiştir. Bu vesileyle, vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetinin köylerimize ve mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstlenen tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi