MÜJDEYİ AVCI VERDİ.

Rize 24.06.2021 - 10:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1737+ kez okundu.
 

MÜJDEYİ AVCI VERDİ.

Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı , Rize Şehir Hastanesi için projenin tamamlandığını ve çok yakında başlanacağını açıkladı. Avcı Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda Hasatne Müjdesi şue iekilde duyurdu Rize Şehir Hastanesi için artık son aşamadayız   Rize Şehir Hastanesini Sağlık Bakanlığı nezdinde takip eden Bakan Yardımcımız Şuayip Birinci ile birlikte dolgu işlemleri için Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürünü ziyaret ettik.   Proje tamamlandı ve çok yakında başlıyoruz!!!
Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı , Rize Şehir Hastanesi için projenin tamamlandığını ve çok yakında başlanacağını açıkladı.

Avcı Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda Hasatne Müjdesi şue iekilde duyurdu

Rize Şehir Hastanesi için artık son aşamadayız
 
Rize Şehir Hastanesini Sağlık Bakanlığı nezdinde takip eden Bakan Yardımcımız Şuayip Birinci ile birlikte dolgu işlemleri için Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürünü ziyaret ettik.
 
Proje tamamlandı ve çok yakında başlıyoruz!!!
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi