Nwakaeme: Sahanın içine ben müdahale edemiyorum

Spor 30.10.2020 - 23:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2882+ kez okundu.
 

Nwakaeme: Sahanın içine ben müdahale edemiyorum

"Gördüğüm kadarıyla ikinci yarılarda sorun yaşıyoruz"    Trabzonsporlu futbolcu Anthony Nwakaeme, Süper Lig'in 7'nci haftasında 4-3 kaybettikleri Kasımpaşa maçı sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Nwakaeme, "Ben futbolcuyum, hoca değilim. Sahanın içine ben müdahale edemiyorum. Gördüğüm kadarıyla ikinci yarılarda sorun yaşıyoruz. Fenerbahçe maçında da benzer sorunlar yaşadık. Yine görüldüğü gibi bu maçın ikinci yarısında da aynı sorunları yaşadık. Bunları çözmemiz gerekiyor” dedi.

"Gördüğüm kadarıyla ikinci yarılarda sorun yaşıyoruz" 

 

Trabzonsporlu futbolcu Anthony Nwakaeme, Süper Lig'in 7'nci haftasında 4-3 kaybettikleri Kasımpaşa maçı sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Nwakaeme, "Ben futbolcuyum, hoca değilim. Sahanın içine ben müdahale edemiyorum. Gördüğüm kadarıyla ikinci yarılarda sorun yaşıyoruz. Fenerbahçe maçında da benzer sorunlar yaşadık. Yine görüldüğü gibi bu maçın ikinci yarısında da aynı sorunları yaşadık. Bunları çözmemiz gerekiyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi