Öldürülen 2 kişi için konuştu.

Siyaset 31.03.2019 - 14:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1983+ kez okundu.
 

Öldürülen 2 kişi için konuştu.

Erdoğan'dan sandık başında flaş açıklama Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile birlikte oyunu Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı.    Malatya'da sandık başında çıkan silahlı kavgada 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda Adalet Bakanlığımız, İçişleri Bakanlığımız yargı süreci olarak da gerekli bütün araştırmaları, soruşturmaları yapıyorlar. Ben bu iki arkadaşımıza rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum" dedi.   Böyle bir durumun olmaması gerekirdi. Ne yazık ki iki vatandaşımızın ölümü Cumhurbaşkanı olarak beni ciddi manada üzmüştür

Erdoğan'dan sandık başında flaş açıklama

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile birlikte oyunu Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı. 

 

Malatya'da sandık başında çıkan silahlı kavgada 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda Adalet Bakanlığımız, İçişleri Bakanlığımız yargı süreci olarak da gerekli bütün araştırmaları, soruşturmaları yapıyorlar. Ben bu iki arkadaşımıza rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum" dedi.

 

Böyle bir durumun olmaması gerekirdi. Ne yazık ki iki vatandaşımızın ölümü Cumhurbaşkanı olarak beni ciddi manada üzmüştür

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi