OLMUYOR HOCAM OLMUYOR

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.12.2020 - 16:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1869+ kez okundu.
 

OLMUYOR HOCAM OLMUYOR

Stjepan Tomas, iyi bir futbolcuydu ama maalesef iyi bir teknik direktör olamıyor. Ligde haftalar geçiyor, Tomaslı Çaykur Rizespor futbol olarak yerinde sayıyor. Rakip Trabzonspor kötü futbol oynuyor, ama Çaykur Rizespor çok daha kötü oynuyor. Karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan, kötü bir yönetim gösteriyor, Çaykur Rizespor ise daha kötü bir oyun gösteriyor. Çaykur Rizespor’un her türlü oyun planında sıkıntı var. Oyunu çevirme reaksiyonunda bulunamıyor. Çok fazla pas hatası yapıyor. Yana, geriye, sağa sola boş paslar atıyor, çoğu da rakibe gidiyor. Bu da takımın geçiş yapmasını engelliyor. Çaykur Rizespor’da oyuncuların kapasiteleri belli, ama ne kadar kapasiten olursa olsun kendini biraz geliştireceksin. Geliştirmek zorundasın. Ama Tomas yönetimindeki Çaykur Rizespor bırak gelişmeyi hep geri gidiyor. Tomas Hoca sadede gelelim… Hocanın planı varmış! Olabilir de… Ama bir türlü bu planı göremiyoruz. Gördüğümüz plan değil, pilava, pilav! Hatta lapa pilav!   Takımdaki oyuncular sanki hepsi general, hiçbiri asker değil. Trabzonspor karşısında ilk yarıyı penaltı golüyle 1-0 önde kapatan Çaykur Rizespor, ikinci yarıya pozisyon bularak başladı. Ama Tunay Torun gibi beceriksiz bir futbolcu topu boş kaleye göndereceği yerde kendisini yere bırakıyor, hakemden penaltı almak için. Böyle beceriksiz futbolcularla mı maç kazanacaksınız. Hemen ardından da Skoda’nın şutu direkten dönüyor. Bundan sonra da Trabzonspor’un baskısı ve golleriyle oyun devam ediyor. Tomas’ın yönetimindeki Rizesporlu futbolcular oynadıkları futbolla öyle bir hal alıyorlar ki sanki ilk kez bir araya gelmişler. Kimse kimseyi tanımıyor. Hiçbir oyuncu birbirinin özelliklerini bilmiyor. Bağlantı yok, uyumları çok kötü. Tutkusuz, isteksiz. Sanki mecburiyetten sahaya çıkmışlar gibi. Kendini futbolun uleması zannedin Yılmaz Bal efendi ne kadar kalitesiz bir futbolcu varsa toplamış getirmiş Çaykur Rizespor’a. Gelin demiş hep birlikte Rizespor’da para kazanalım dercesine.. Meneje arkadaşı ile el ele verip lapa Pilavlık oyuncular aldın. İleride Başkan Hasan Kartal da Yılmaz Bal’ın nasıl bir insan olduğunu görecek. Beyler kendinize gelin, ya adam gibi işinizi yapın top oynayın ya da defolup gidin…

Stjepan Tomas, iyi bir futbolcuydu ama maalesef iyi bir teknik direktör olamıyor. Ligde haftalar geçiyor, Tomaslı Çaykur Rizespor futbol olarak yerinde sayıyor. Rakip Trabzonspor kötü futbol oynuyor, ama Çaykur Rizespor çok daha kötü oynuyor. Karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan, kötü bir yönetim gösteriyor, Çaykur Rizespor ise daha kötü bir oyun gösteriyor.


Çaykur Rizespor’un her türlü oyun planında sıkıntı var. Oyunu çevirme reaksiyonunda bulunamıyor. Çok fazla pas hatası yapıyor. Yana, geriye, sağa sola boş paslar atıyor, çoğu da rakibe gidiyor. Bu da takımın geçiş yapmasını engelliyor. Çaykur Rizespor’da oyuncuların kapasiteleri belli, ama ne kadar kapasiten olursa olsun kendini biraz geliştireceksin. Geliştirmek zorundasın. Ama Tomas yönetimindeki Çaykur Rizespor bırak gelişmeyi hep geri gidiyor. Tomas Hoca sadede gelelim… Hocanın planı varmış!
Olabilir de… Ama bir türlü bu planı göremiyoruz. Gördüğümüz plan değil, pilava, pilav! Hatta lapa pilav!

 

Takımdaki oyuncular sanki hepsi general, hiçbiri asker değil. Trabzonspor karşısında ilk yarıyı penaltı golüyle 1-0 önde kapatan Çaykur Rizespor, ikinci yarıya pozisyon bularak başladı. Ama Tunay Torun gibi beceriksiz bir futbolcu topu boş kaleye göndereceği yerde kendisini yere bırakıyor, hakemden penaltı almak için. Böyle beceriksiz futbolcularla mı maç kazanacaksınız. Hemen ardından da Skoda’nın şutu direkten dönüyor. Bundan sonra da Trabzonspor’un baskısı ve golleriyle oyun devam ediyor. Tomas’ın yönetimindeki Rizesporlu futbolcular oynadıkları futbolla öyle bir hal alıyorlar ki sanki ilk kez bir araya gelmişler. Kimse kimseyi tanımıyor. Hiçbir oyuncu birbirinin özelliklerini bilmiyor. Bağlantı yok, uyumları çok kötü. Tutkusuz, isteksiz. Sanki mecburiyetten sahaya çıkmışlar gibi.


Kendini futbolun uleması zannedin Yılmaz Bal efendi ne kadar kalitesiz bir futbolcu varsa toplamış getirmiş Çaykur Rizespor’a. Gelin demiş hep birlikte Rizespor’da para kazanalım dercesine.. Meneje arkadaşı ile el ele verip lapa Pilavlık oyuncular aldın. İleride Başkan Hasan Kartal da Yılmaz Bal’ın nasıl bir insan olduğunu görecek. Beyler kendinize gelin, ya adam gibi işinizi yapın top oynayın ya da defolup gidin…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi