ÖNÜMÜZDEKİ MAÇI KAZANARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ.

Spor 18.09.2021 - 22:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2284+ kez okundu.
 

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇI KAZANARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ.

Bülent Uygun: Adana Demirspor hak ederek kazandı Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 3-1 kaybettikleri Adana Demirspor maçını değerlendirdi. Uygun, ''Rakibimiz hak ederek kazandı. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Önümüzdeki maç bizim için daha da önem arz ediyor. Önümüzdeki maçı kazanarak taraftarlarımızdan özür dileyip, yolumuza güzel bir şekilde devam etmek istiyoruz." dedi. Süper Lig 'in 5. haftasında Adana Demirspor'a konuk olan ve sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrılan Çaykur Rizespor 'da galibiyet hasreti 5 maça yükseldi. Yeni Adana Stadı’ndaki mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, sonucun kendilerini üzdüğünü söyledi, güçlü rakiplerine karşı puan veya puanlar almak için sahaya çıktıklarını dile getirdi. Penaltıdan sonra oyun planlarını değiştirmek zorunda kaldıklarını vurgulayan Uygun, "Yediğimiz ikinci golden sonra devre arasında taktik değişikliğine giderek golü de bulduk. Fakat kaçırdığımız pozisyonlar var. Rakip bugün hak ederek kazandı. Öncelikle rakibimizi tebrik ediyoruz. Önümüzdeki maç bizim için daha da önem arz ediyor. Önümüzdeki maçı kazanarak taraftarlarımızdan özür dileyip, yolumuza güzel bir şekilde devam etmek istiyoruz." şeklimde konuştu.

Bülent Uygun: Adana Demirspor hak ederek kazandı


Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 3-1 kaybettikleri Adana Demirspor maçını değerlendirdi. Uygun, ''Rakibimiz hak ederek kazandı. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Önümüzdeki maç bizim için daha da önem arz ediyor. Önümüzdeki maçı kazanarak taraftarlarımızdan özür dileyip, yolumuza güzel bir şekilde devam etmek istiyoruz." dedi.


Süper Lig 'in 5. haftasında Adana Demirspor'a konuk olan ve sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrılan Çaykur Rizespor 'da galibiyet hasreti 5 maça yükseldi. Yeni Adana Stadı’ndaki mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, sonucun kendilerini üzdüğünü söyledi, güçlü rakiplerine karşı puan veya puanlar almak için sahaya çıktıklarını dile getirdi.

Penaltıdan sonra oyun planlarını değiştirmek zorunda kaldıklarını vurgulayan Uygun, "Yediğimiz ikinci golden sonra devre arasında taktik değişikliğine giderek golü de bulduk. Fakat kaçırdığımız pozisyonlar var. Rakip bugün hak ederek kazandı. Öncelikle rakibimizi tebrik ediyoruz. Önümüzdeki maç bizim için daha da önem arz ediyor. Önümüzdeki maçı kazanarak taraftarlarımızdan özür dileyip, yolumuza güzel bir şekilde devam etmek istiyoruz." şeklimde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi