OPERASYON ÇOCUKLARI GÖRÜŞECEĞİZ...

Spor 14.03.2022 - 00:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3138+ kez okundu.
 

OPERASYON ÇOCUKLARI GÖRÜŞECEĞİZ...

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran’dan olay yaratan paylaşım! Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran sosyal medya hesabından yine çok ses getirecek bir açıklama yaptı. Süper Lig’de kümede kalma savaşı veren Çaykur Rizespor’un başkanı Tahir Kıran, sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Tahir Kıran paylaşımında “Kahpe Bizans’ın operasyon çocukları hepinizle görüşürüz. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Rizeli bitti demeden bitmez…” ifadelerini kullandı. ÇAYKUR RİZESPOR’DAN AÇIKLAMA Daha sonra bir televizyon programına bağlanan Tahir Kıran, ”Tahir Kıran: “Bu hakem operasyonunda benim alakam yok. Kararı ben de internetten öğrendim. Saçma sapan iddialar. Ali Koç çıkıyor örnekleri Rizespor üzerinden veriyor. Rizespor şampiyonluğa oynuyor da ben mi bilmiyorum? Ya Türk futbolu düzelecek ya da ben onlara uyacağım” sözlerini kullandı. Öte yandan Karadeniz ekibinden yapılan açıklamada “Bazı sosyal medya hesapları tarafından paylaşılan ve Başkanımız Tahir Kıran’a atfedilerek “Rizespor kümeye diye tweet atanları Allah’a havale ediyorum” sözleri kesinlikle asılsızdır” denildi.

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran’dan olay yaratan paylaşım!


Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran sosyal medya hesabından yine çok ses getirecek bir açıklama yaptı.


Süper Lig’de kümede kalma savaşı veren Çaykur Rizespor’un başkanı Tahir Kıran, sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.


Tahir Kıran paylaşımında “Kahpe Bizans’ın operasyon çocukları hepinizle görüşürüz. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Rizeli bitti demeden bitmez…” ifadelerini kullandı.


ÇAYKUR RİZESPOR’DAN AÇIKLAMA

Daha sonra bir televizyon programına bağlanan Tahir Kıran, ”Tahir Kıran: “Bu hakem operasyonunda benim alakam yok. Kararı ben de internetten öğrendim. Saçma sapan iddialar. Ali Koç çıkıyor örnekleri Rizespor üzerinden veriyor. Rizespor şampiyonluğa oynuyor da ben mi bilmiyorum? Ya Türk futbolu düzelecek ya da ben onlara uyacağım” sözlerini kullandı.


Öte yandan Karadeniz ekibinden yapılan açıklamada “Bazı sosyal medya hesapları tarafından paylaşılan ve Başkanımız Tahir Kıran’a atfedilerek “Rizespor kümeye diye tweet atanları Allah’a havale ediyorum” sözleri kesinlikle asılsızdır” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi