Ordu'da '19 Mayıs' coşkusu

Karadeniz 20.05.2020 - 00:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2607+ kez okundu.
 

Ordu'da '19 Mayıs' coşkusu

ORDU'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, coşkuyla kutlandı. Ordu'da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl meydanlar yerine evlerde coşkuyla kutlandı.   Sabah erken saatlerde başlayan etkinlikler kapsamında vatandaşlar, balkonlarını ve evlerinin pencereleri Türk bayrakları ile süsledi. Altınordu ilçesinde 3 bloklu bir sitede öğrencilerin ve velilerinin başlattığı kutlama etkinlikleri kapsamında saat 21.00’de çocuklar ve aileleri evlerinin balkonlarından Türk bayrakları ile günün anlamına ilişkin yükselen müziklere bayrak sallayarak ve alkış tutarak eşlik etti. Öğrencilerin, şiirleri okunmasının ardından evlerinin balkonlarında ve pencerelerinde bulunan vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte meşaleler yakarak geceyi aydınlattı. İzleyenlerin büyük beğenisini toplayan etkinlik çeşitli müzikler eşliğinde devam etti, ardından ise havai fişek gösterisi ve gökyüzüne fener bırakıldı. 

ORDU'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, coşkuyla kutlandı. Ordu'da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl meydanlar yerine evlerde coşkuyla kutlandı.

 

Sabah erken saatlerde başlayan etkinlikler kapsamında vatandaşlar, balkonlarını ve evlerinin pencereleri Türk bayrakları ile süsledi. Altınordu ilçesinde 3 bloklu bir sitede öğrencilerin ve velilerinin başlattığı kutlama etkinlikleri kapsamında saat 21.00’de çocuklar ve aileleri evlerinin balkonlarından Türk bayrakları ile günün anlamına ilişkin yükselen müziklere bayrak sallayarak ve alkış tutarak eşlik etti. Öğrencilerin, şiirleri okunmasının ardından evlerinin balkonlarında ve pencerelerinde bulunan vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte meşaleler yakarak geceyi aydınlattı. İzleyenlerin büyük beğenisini toplayan etkinlik çeşitli müzikler eşliğinde devam etti, ardından ise havai fişek gösterisi ve gökyüzüne fener bırakıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi