Ordu'da silahlı- bıçaklı kavga: 3 yaralı

Karadeniz 25.10.2020 - 21:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2074+ kez okundu.
 

Ordu'da silahlı- bıçaklı kavga: 3 yaralı

ORDU'nun Ünye ilçesinde yolcu taşımacılığı yapan bir firmanın yazıhanesinde çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Polis, kaçan şüpheli Murat Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı.   Olay, saat 18:00 sıralarında Ünye ilçesi Liseler Mahallesi'ndeki Minibüs Garajı'nda meydana geldi. Yolcu taşımacılığı yapan firmanın yazıhanesine gelen bir grup ile görevliler arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. İki taraf arasındaki tartışma büyüyerek, kavgaya dönüştü. Bu sırada yazıhane görevlisi Murat Y. (33), üzerinde bulunan tabancayı çıkarıp, ateş açtı. Murat Y.'nin tabancasından çıkan kurşunlardan biri Murat K.'ya (32) isabet etti. Kavga sırasında Aziz K. (48) ile Erdin B. (20) de bıçakla yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar, Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kaçan şüpheli Murat Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı. 

ORDU'nun Ünye ilçesinde yolcu taşımacılığı yapan bir firmanın yazıhanesinde çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Polis, kaçan şüpheli Murat Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

 

Olay, saat 18:00 sıralarında Ünye ilçesi Liseler Mahallesi'ndeki Minibüs Garajı'nda meydana geldi. Yolcu taşımacılığı yapan firmanın yazıhanesine gelen bir grup ile görevliler arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. İki taraf arasındaki tartışma büyüyerek, kavgaya dönüştü. Bu sırada yazıhane görevlisi Murat Y. (33), üzerinde bulunan tabancayı çıkarıp, ateş açtı. Murat Y.'nin tabancasından çıkan kurşunlardan biri Murat K.'ya (32) isabet etti. Kavga sırasında Aziz K. (48) ile Erdin B. (20) de bıçakla yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar, Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kaçan şüpheli Murat Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi