ORTAK SEVDALARI RİZESPOR

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.02.2021 - 14:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 4060+ kez okundu.
 

ORTAK SEVDALARI RİZESPOR

HASRET GİDERDİLER    Rizespor’un efsane yöneticileri bir araya gelip anıları tazelediler    Çaykur Rizespor’un efsane Başkanı Ekrem Cengiz’in başkanlığı döneminde görev yapan yöneticilerden Vedat Peker, Nurettin Cengiz, Yılmaz Zehiroğlu, Resul Çolak, Yener Eyupoğlu bir araya gelip hasret giderip anıları tazelediler. Uzun yıllar yeşil-mavili kulüpte yöneticilik yapan efsane isimler Cengiz, Zehiroğlu, Çolak ve Eyupoğlu, Vedat Peker’in Çayeli’ deki evinde bir araya geldiler. Efsane isimler Rizespor’ da görev yaptıkları dönemlerde yaşadıkları anıları tazeleyip bol bol sohbet ettiler.  Eski yöneticilerden Vedat Peker, ortak sevdalarının Rizespor olduğunu belirterek, “Rizespor bizim sonu olmayan aşkımız. Her zaman yanında ve destekçisiyiz. Takımımızın bu sezon gösterdiği kötü performans her Rizeliyi olduğu gibi beni de çok üzüyor.  Rizespor bir an önce toparlanıp içinde bulunduğu durumdan kurtulup çıkışa geçmesini istiyorum” dedi.    Rizespor’un eski As Başkanlarından Nurettin Cengiz, her zaman Rizespor’un yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirterek, “Rizespor hem tesis hem de ekonomik olarak iyi şartlara sahip. Buna rağmen son yıllarda sportif olarak beklenen başarıyı gösteremiyor.  Rizespor’u daha iyi yerlere getirmek için atılacak adımlar kaliteli transferlerle birlikte genç ve yetenekli oyuncularla sportif başarıyı getirecektir. İyi ve kaliteli transferlerle birlikte kendi yıldız oyuncunu yetiştirmenin sportif başarıyı getireceğini söyledi. Yeşil-mavili kulübün eski genel kaptanlarından Yılmaz Zehiroğlu, Rizespor’un başarısı için herkese büyük görev düştüğünü belirterek, “Bu zor günlerde birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Futbolcularımıza güveniyoruz. Onların yanındayız. Zor günleri moral ve motivasyonla aşıp başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi. Eski yöneticilerden Resul Çolak, Rizespor’da görev yapan eski yöneticiler olarak bir araya gelip fikir alış verişinde bulunup anılarımızı tazelediklerini ifade etti. 

HASRET GİDERDİLER 
 

Rizespor’un efsane yöneticileri bir araya gelip anıları tazelediler 

 

Çaykur Rizespor’un efsane Başkanı Ekrem Cengiz’in başkanlığı döneminde görev yapan yöneticilerden Vedat Peker, Nurettin Cengiz, Yılmaz Zehiroğlu, Resul Çolak, Yener Eyupoğlu bir araya gelip hasret giderip anıları tazelediler. Uzun yıllar yeşil-mavili kulüpte yöneticilik yapan efsane isimler Cengiz, Zehiroğlu, Çolak ve Eyupoğlu, Vedat Peker’in Çayeli’ deki evinde bir araya geldiler. Efsane isimler Rizespor’ da görev yaptıkları dönemlerde yaşadıkları anıları tazeleyip bol bol sohbet ettiler.  Eski yöneticilerden Vedat Peker, ortak sevdalarının Rizespor olduğunu belirterek, “Rizespor bizim sonu olmayan aşkımız. Her zaman yanında ve destekçisiyiz. Takımımızın bu sezon gösterdiği kötü performans her Rizeliyi olduğu gibi beni de çok üzüyor.  Rizespor bir an önce toparlanıp içinde bulunduğu durumdan kurtulup çıkışa geçmesini istiyorum” dedi. 

 

Rizespor’un eski As Başkanlarından Nurettin Cengiz, her zaman Rizespor’un yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirterek, “Rizespor hem tesis hem de ekonomik olarak iyi şartlara sahip. Buna rağmen son yıllarda sportif olarak beklenen başarıyı gösteremiyor.  Rizespor’u daha iyi yerlere getirmek için atılacak adımlar kaliteli transferlerle birlikte genç ve yetenekli oyuncularla sportif başarıyı getirecektir. İyi ve kaliteli transferlerle birlikte kendi yıldız oyuncunu yetiştirmenin sportif başarıyı getireceğini söyledi. Yeşil-mavili kulübün eski genel kaptanlarından Yılmaz Zehiroğlu, Rizespor’un başarısı için herkese büyük görev düştüğünü belirterek, “Bu zor günlerde birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Futbolcularımıza güveniyoruz. Onların yanındayız. Zor günleri moral ve motivasyonla aşıp başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi. Eski yöneticilerden Resul Çolak, Rizespor’da görev yapan eski yöneticiler olarak bir araya gelip fikir alış verişinde bulunup anılarımızı tazelediklerini ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi