OTİZM GÜNÜ’NDE RİZE'DE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Eğitim 01.04.2022 - 22:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2367+ kez okundu.
 

OTİZM GÜNÜ’NDE RİZE'DE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi’nin (RİBEGEM) ortaklaşa düzenlediği Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliğinde çocuklar doyasıya eğlendi. Rize Belediyesi Ribegem gönüllü ekipleri tarafından okul bahçesinde stantlar kuruldu. Okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu müzikal tiyatro sergilendi. Farklı okullardan misafir olarak etkinliğe gelen çocuklar Otizmle ilgili düşüncelerini kürsüde paylaştı. Günün anısına hazırlanan pastanın kesimi ve ikramı yapıldı. Ribegem tarafından pamuk şeker, patlamış mısır ikramları ve balon dağıtımları yapıldı. Tulum ve kemençe dinletilerinin yapıldığı etkinlikte engelli çocuklar eğlendi. Okul duvarına asılan beyaz tabloya farkındalık oluşturmak amacıyla farklı renkte boyalar kullanılarak el izleri oluşturuldu. Okul yöneticileri, öğretmenler ve engelli öğrencilerin velileri etkinliğin düzenlenmesine olan katkılarından dolayı Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’e teşekkürlerini sundular.

Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi’nin (RİBEGEM) ortaklaşa düzenlediği Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliğinde çocuklar doyasıya eğlendi.


Rize Belediyesi Ribegem gönüllü ekipleri tarafından okul bahçesinde stantlar kuruldu. Okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu müzikal tiyatro sergilendi. Farklı okullardan misafir olarak etkinliğe gelen çocuklar Otizmle ilgili düşüncelerini kürsüde paylaştı. Günün anısına hazırlanan pastanın kesimi ve ikramı yapıldı. Ribegem tarafından pamuk şeker, patlamış mısır ikramları ve balon dağıtımları yapıldı.


Tulum ve kemençe dinletilerinin yapıldığı etkinlikte engelli çocuklar eğlendi. Okul duvarına asılan beyaz tabloya farkındalık oluşturmak amacıyla farklı renkte boyalar kullanılarak el izleri oluşturuldu.


Okul yöneticileri, öğretmenler ve engelli öğrencilerin velileri etkinliğin düzenlenmesine olan katkılarından dolayı Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’e teşekkürlerini sundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi