Otobüs ile otomobil çarpıştı: 3 ölü, 10 yaralı 

DÜZCE 27.03.2021 - 20:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2756+ kez okundu.
 

Otobüs ile otomobil çarpıştı: 3 ölü, 10 yaralı 

DÜZCE’nin Akçakoca ilçesinde, otomobil ile otobüsün çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde, Akçakoca ile Sakarya’nın Kocaali ilçesi arasındaki Edilli mevkisinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden otobüs ile karşı yönden gelen otomobil çarpıştı. Kazada, 3 kişi ölürken, 10 kişi yaralandı. Ekipler olay yerinde çalışmalarını sürdürüyor.     ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ    Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yolcu otobüsüyle çarpışan otomobilde hayatını kaybedenlerin sürücü Fuat Karagöz ile Fikret Yaman ve Semiha Mumcuoğlu olduğu belirlendi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.  

DÜZCE’nin Akçakoca ilçesinde, otomobil ile otobüsün çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde, Akçakoca ile Sakarya’nın Kocaali ilçesi arasındaki Edilli mevkisinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden otobüs ile karşı yönden gelen otomobil çarpıştı. Kazada, 3 kişi ölürken, 10 kişi yaralandı. Ekipler olay yerinde çalışmalarını sürdürüyor.  

 

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ 

 

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yolcu otobüsüyle çarpışan otomobilde hayatını kaybedenlerin sürücü Fuat Karagöz ile Fikret Yaman ve Semiha Mumcuoğlu olduğu belirlendi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi