Otomobil çarptığı babaanne toprağa verildi; torunu hayati tehlikeyi atlattı

SAMSUN 29.12.2021 - 15:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2417+ kez okundu.
 

Otomobil çarptığı babaanne toprağa verildi; torunu hayati tehlikeyi atlattı

SAMSUN'nun Atakum ilçesinde okula götürdüğü torunu Ecrin Hira Elzeren (7) ile kaldırımda yürürken otomobilin çarpması sonucu ölen Hayriye Soylu (53) toprağa verildi. Hayati tehlikeyi atlatan torunu ise servise alındı. Kaza, dün saat 08.00 sıralarında Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'nde meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybettiği 55 AGT 483 plakalı otomobil, kaldırıma çıkıp Hayriye Soylu ve torunu Ecrin Hira Elzeren'e çarptı. Sürücünün aracını bırakarak kaçarken, ihbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Hayriye Soylu'nun hayatını kaybettiği belirledi. Ecrin Hira ise yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda kırıklar bulunan küçük kızın, hayati tehlikeyi atlatıp, tedavi gördüğü hastanede yoğun bakımdan servise alındığı belirtildi.   BABAANNE DEFNEDİLDİ   Kazada ölen Hayriye Soylu için Atakum ilçesindeki Hz. Hatice Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Cenazede Eren Soylu, annesinin tabutunun başında gözyaşı döktü. Öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası Hayriye Soylu, Derecik Mezarlığı'na defnedildi. Bu arada polis, kaçan sürücünün yakalaması için çalışmalarını sürdürüyor.

SAMSUN'nun Atakum ilçesinde okula götürdüğü torunu Ecrin Hira Elzeren (7) ile kaldırımda yürürken otomobilin çarpması sonucu ölen Hayriye Soylu (53) toprağa verildi. Hayati tehlikeyi atlatan torunu ise servise alındı. Kaza, dün saat 08.00 sıralarında Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'nde meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybettiği 55 AGT 483 plakalı otomobil, kaldırıma çıkıp Hayriye Soylu ve torunu Ecrin Hira Elzeren'e çarptı. Sürücünün aracını bırakarak kaçarken, ihbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Hayriye Soylu'nun hayatını kaybettiği belirledi. Ecrin Hira ise yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda kırıklar bulunan küçük kızın, hayati tehlikeyi atlatıp, tedavi gördüğü hastanede yoğun bakımdan servise alındığı belirtildi.

 

BABAANNE DEFNEDİLDİ

 

Kazada ölen Hayriye Soylu için Atakum ilçesindeki Hz. Hatice Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Cenazede Eren Soylu, annesinin tabutunun başında gözyaşı döktü. Öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası Hayriye Soylu, Derecik Mezarlığı'na defnedildi. Bu arada polis, kaçan sürücünün yakalaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi