Otomobil üst geçit ayağına çarptı: 2 ölü, 1 yaralı

Güncel 22.05.2020 - 23:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1874+ kez okundu.
 

Otomobil üst geçit ayağına çarptı: 2 ölü, 1 yaralı

KASTAMONU'nun Tosya ilçesinde, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil, üst geçit ayağına çarptı. 65 yaş ve üstü kişilere getirilen seyahat izni kapsamında memleketlerine dönen Fatma Aygün ile eşi Mustafa Aygün yaşamını yitirdi, sürücü oğlu Ahmey Aygün yaralandı.    Kaza, akşam saatlerinde  D-100 yolunun Samsun yönünde medyana geldi. 65 yaş ve üstü vatandaşlara getirilen seyahat izini kapsamında anne ve babasını memleketlerine götüren Ahmet Aygün yönetimindeki 06 GT 1371 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak, üst geçidin beton ayağına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ikiye bölünen otomobilin sürücüsü Ahmet Aygün yaralandı, arka koltukta oturan annesi Fatma Aygün ile babası Mustafa Aygün, otomobilde sıkışarak yaşamını yitirdi.  Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Ahmet Aygün ardından hastaneye kaldırıldı. Fatma ve Mustafa Aygün çiftinin cansız bedenleri itfaiye erlerinin çalışması sonucu sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Otomobil çekiciyle otoparka kaldırılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

KASTAMONU'nun Tosya ilçesinde, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil, üst geçit ayağına çarptı. 65 yaş ve üstü kişilere getirilen seyahat izni kapsamında memleketlerine dönen Fatma Aygün ile eşi Mustafa Aygün yaşamını yitirdi, sürücü oğlu Ahmey Aygün yaralandı. 

 

Kaza, akşam saatlerinde  D-100 yolunun Samsun yönünde medyana geldi. 65 yaş ve üstü vatandaşlara getirilen seyahat izini kapsamında anne ve babasını memleketlerine götüren Ahmet Aygün yönetimindeki 06 GT 1371 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak, üst geçidin beton ayağına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ikiye bölünen otomobilin sürücüsü Ahmet Aygün yaralandı, arka koltukta oturan annesi Fatma Aygün ile babası Mustafa Aygün, otomobilde sıkışarak yaşamını yitirdi.  Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Ahmet Aygün ardından hastaneye kaldırıldı. Fatma ve Mustafa Aygün çiftinin cansız bedenleri itfaiye erlerinin çalışması sonucu sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Otomobil çekiciyle otoparka kaldırılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi