Otomobildeki çift, karantina sürelerinin dolmasına 3 saat kala polise yakalandı

Karadeniz 26.10.2020 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2204+ kez okundu.
 

Otomobildeki çift, karantina sürelerinin dolmasına 3 saat kala polise yakalandı

BOLU'da, koronavirüs temaslısı oldukları gerekçesiyle karantinaya alınan çift, sürenin bitmesine 3 saat kala otomobille seyir halindeyken polise yakalandı. 3 bin 150'şer lira ceza uygulanan çift, 14 gün daha karantinada kalmaları için yurda yerleştirildi.   D-100 kara yolu, Yumrukaya mevkisinde uygulama yapan polis ekipleri, saat 15.00 sıralarında Ankara yönüne giden bir otomobili durdurdu. Ekipler, araç sürücüsü ve araçta bulunan yolculara Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusu yaptı. Yapılan sorgulamada otomobilde yolcu olarak bulunan C.O. ve M.O. isimli çiftin koronavirüs temaslısı oldukları tespit edildi. Karantina sürelerinin bitmesine 3 saat kala kuralları ihlal eden çift, olay yerine gelen nakil aracıyla 14 gün boyunca karantinada kalacakları Abant İzzet Baysal Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Seyyide Nefise Öğrenci Yurdu'na götürüldü. Ayrıca, çifte karantina kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle 3 bin 150'şer lira idari para cezası kesildi. 

BOLU'da, koronavirüs temaslısı oldukları gerekçesiyle karantinaya alınan çift, sürenin bitmesine 3 saat kala otomobille seyir halindeyken polise yakalandı. 3 bin 150'şer lira ceza uygulanan çift, 14 gün daha karantinada kalmaları için yurda yerleştirildi.

 

D-100 kara yolu, Yumrukaya mevkisinde uygulama yapan polis ekipleri, saat 15.00 sıralarında Ankara yönüne giden bir otomobili durdurdu. Ekipler, araç sürücüsü ve araçta bulunan yolculara Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusu yaptı. Yapılan sorgulamada otomobilde yolcu olarak bulunan C.O. ve M.O. isimli çiftin koronavirüs temaslısı oldukları tespit edildi. Karantina sürelerinin bitmesine 3 saat kala kuralları ihlal eden çift, olay yerine gelen nakil aracıyla 14 gün boyunca karantinada kalacakları Abant İzzet Baysal Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Seyyide Nefise Öğrenci Yurdu'na götürüldü. Ayrıca, çifte karantina kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle 3 bin 150'şer lira idari para cezası kesildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi