Otomobille polisten kaçarken, kaza yaptılar

Trabzon 05.04.2021 - 11:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2908+ kez okundu.
 

Otomobille polisten kaçarken, kaza yaptılar

TRABZON’un Sürmene ilçesinde, polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak, kaçan 2 kişinin bulunduğu otomobil, kereste atölyesinin duvarına çarptı. Araçtan inip, kaçmaya çalışan sürücü ve yanındaki kişi, kovalamaca sonucu yakalandı.   Ehliyeti olmadığı için kaçtığını öne süren sürücü ve yanındaki kişiye para cezası kesildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün kısıtlamanın olduğu akşam saatlerinde yaptıkları denetimlerde, şüphe üzerine otomobili durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, otomobille kaçmaya başladı. Bunun üzerine, otomobildeki 2 kişi ve polisler arasında kovalamaca yaşandı. Sürücünün kaçmaya çalışırken, hızla girdiği ara yolda kontrolünden çıkan otomobil, kereste atölyesinin duvarına çarptı. Araçtan inip, kaçmaya çalışan ikili, bekçilerin de destek verdiği kovalamaca sonucu yakalandı. Ehliyeti olmadığı için kaçtığını öne süren sürücü ve yanındaki kişiye para cezası kesildi. Öte yandan kovalamaca ve kaza anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

TRABZON’un Sürmene ilçesinde, polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak, kaçan 2 kişinin bulunduğu otomobil, kereste atölyesinin duvarına çarptı. Araçtan inip, kaçmaya çalışan sürücü ve yanındaki kişi, kovalamaca sonucu yakalandı.

 

Ehliyeti olmadığı için kaçtığını öne süren sürücü ve yanındaki kişiye para cezası kesildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün kısıtlamanın olduğu akşam saatlerinde yaptıkları denetimlerde, şüphe üzerine otomobili durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, otomobille kaçmaya başladı. Bunun üzerine, otomobildeki 2 kişi ve polisler arasında kovalamaca yaşandı. Sürücünün kaçmaya çalışırken, hızla girdiği ara yolda kontrolünden çıkan otomobil, kereste atölyesinin duvarına çarptı. Araçtan inip, kaçmaya çalışan ikili, bekçilerin de destek verdiği kovalamaca sonucu yakalandı. Ehliyeti olmadığı için kaçtığını öne süren sürücü ve yanındaki kişiye para cezası kesildi. Öte yandan kovalamaca ve kaza anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi