Parkinson hastası yaşlı kadına zabıtadan pazar alışverişi

SAMSUN 01.06.2021 - 11:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2501+ kez okundu.
 

Parkinson hastası yaşlı kadına zabıtadan pazar alışverişi

SAMSUN Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, parkinson hastalığı nedeniyle evinden çıkamayan Emine Gülce (70) için pazar alışverişi yaptı. Talep üzerine ekipler, sipariş edilen sebze ve meyveleri alıp Gülce’ye teslim etti. Samsun Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, sağlık sorunları sebebiyle evlerinden çıkamayan yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek oluyor. İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yaşayan parkinson hastası Emine Gülce, Çözüm Merkezi’ni arayarak sağlık sorunları nedeniyle sokağa çıkamadığını belirterek, pazar alışverişi için yardım istedi. Talebi işleme alan çağrı merkezi personeli, konuyu zabıta ekiplerine iletti. Pazar alışverişi görevini üstlenen zabıta komiseri Berati Bal, yaşlı kadının evine giderek ihtiyaçlarını not etti. Ardından da Adalet Mahallesi semt pazarında alışveriş yaptı. Listedeki sebze, meyve ve kahvaltılık ürünlerini alan zabıta ekipleri, ardından eve giderek Emine Gülce’ye teslim etti.   ‘EVİM YEŞİLLİK GÖRDÜ” Yardımlarından dolayı ekiplere teşekkür eden Gülce, “Gelip pazar alışverişimi yaptılar. Allah razı olsun. Zabıtalardan pazardan domates, salatalık, portakal, deterjan, patates, yeşillik istedim. İstemediklerimi de almışlar. Çok memnun oldum. Büyükşehir Belediyesi bana herkesten daha yakın. Aradığım zaman geliyorlar. Sıcak yemeğim geliyor. Bir şey yapamıyor, kaldıramıyor, ev süpüremiyorum. Evim de temizleniyor. Her aradığımda da geliyorlar. Yatıyorum kalkıyorum dua ediyorum” dedi.   ‘ANNEMİZ YERİNE KOYDUK’ Zabıta komiseri Berati Bal da, “Büyükşehir Belediye başkanımızın özellikle yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızla daha yakından ilgilenmemiz hususundaki talimatlarıyla elimizden gelen tüm gayreti sarf ediyoruz. Zaman zaman sağlıkla ilgili sıkıntı olup hastaneye gidemeyen, ilaçlarını alamayan, evinden çıkamayan insanlarımız olabiliyor. Özellikle pandemi sürecinde bu tür çok sık yardımlarda bulunup destekler veriyoruz. Bize gelen her talebi yerine getirmeye çalışıyoruz. Emine teyzeyi kendi annemiz yerine koyduk. Pazar alışverişini yapıp teslim ettik. Bundan sonra da kendisini takip edeceğiz” diye konuştu.  

SAMSUN Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, parkinson hastalığı nedeniyle evinden çıkamayan Emine Gülce (70) için pazar alışverişi yaptı. Talep üzerine ekipler, sipariş edilen sebze ve meyveleri alıp Gülce’ye teslim etti. Samsun Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, sağlık sorunları sebebiyle evlerinden çıkamayan yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek oluyor. İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yaşayan parkinson hastası Emine Gülce, Çözüm Merkezi’ni arayarak sağlık sorunları nedeniyle sokağa çıkamadığını belirterek, pazar alışverişi için yardım istedi. Talebi işleme alan çağrı merkezi personeli, konuyu zabıta ekiplerine iletti. Pazar alışverişi görevini üstlenen zabıta komiseri Berati Bal, yaşlı kadının evine giderek ihtiyaçlarını not etti. Ardından da Adalet Mahallesi semt pazarında alışveriş yaptı. Listedeki sebze, meyve ve kahvaltılık ürünlerini alan zabıta ekipleri, ardından eve giderek Emine Gülce’ye teslim etti.

 

‘EVİM YEŞİLLİK GÖRDÜ” Yardımlarından dolayı ekiplere teşekkür eden Gülce, “Gelip pazar alışverişimi yaptılar. Allah razı olsun. Zabıtalardan pazardan domates, salatalık, portakal, deterjan, patates, yeşillik istedim. İstemediklerimi de almışlar. Çok memnun oldum. Büyükşehir Belediyesi bana herkesten daha yakın. Aradığım zaman geliyorlar. Sıcak yemeğim geliyor. Bir şey yapamıyor, kaldıramıyor, ev süpüremiyorum. Evim de temizleniyor. Her aradığımda da geliyorlar. Yatıyorum kalkıyorum dua ediyorum” dedi.

 

‘ANNEMİZ YERİNE KOYDUK’ Zabıta komiseri Berati Bal da, “Büyükşehir Belediye başkanımızın özellikle yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızla daha yakından ilgilenmemiz hususundaki talimatlarıyla elimizden gelen tüm gayreti sarf ediyoruz. Zaman zaman sağlıkla ilgili sıkıntı olup hastaneye gidemeyen, ilaçlarını alamayan, evinden çıkamayan insanlarımız olabiliyor. Özellikle pandemi sürecinde bu tür çok sık yardımlarda bulunup destekler veriyoruz. Bize gelen her talebi yerine getirmeye çalışıyoruz. Emine teyzeyi kendi annemiz yerine koyduk. Pazar alışverişini yapıp teslim ettik. Bundan sonra da kendisini takip edeceğiz” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi