Polisin 'silahlı kavga' tatbikatını gerçek sandılar

ÇORUM 31.03.2022 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2336+ kez okundu.
 

Polisin 'silahlı kavga' tatbikatını gerçek sandılar

Yusuf ÇINAR/ÇORUM,(DHA) - ÇORUM'da, polisin silahlı kavgaya müdahale tatbikatı, gerçeği aratmadı.  Tatbikatın gerçek olduğunu sanan vatandaşlar, kısa süreli panik yaşadı.     İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gazi Caddesi'nde bulunan Pirbaba Çamlığı’ndaki parkta tatbikat gerçekleştirdi. Tatbikat gereği silahlı kavga olduğu ve bir kişinin iki kişiyi silahla vurduğu ihbarı sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, olay yerindeki tüm yolları kapattı. Kaçmaya çalışan şüpheli, sıkıştırılınca otomobilden inip, ara sokağa kaçtı. Polisler, yakaladığı şüpheliyi kelepçeleyerek, ekip otosuna bindirdi. Bu sırada vatandaşlar tatbikatın gerçek olduğunu sandı. Kısa süreli panik yaşayan vatandaşlar olayın tatbikat olduğunu sonradan öğrendi. 

Yusuf ÇINAR/ÇORUM,(DHA) - ÇORUM'da, polisin silahlı kavgaya müdahale tatbikatı, gerçeği aratmadı.  Tatbikatın gerçek olduğunu sanan vatandaşlar, kısa süreli panik yaşadı.  

 

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gazi Caddesi'nde bulunan Pirbaba Çamlığı’ndaki parkta tatbikat gerçekleştirdi. Tatbikat gereği silahlı kavga olduğu ve bir kişinin iki kişiyi silahla vurduğu ihbarı sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, olay yerindeki tüm yolları kapattı. Kaçmaya çalışan şüpheli, sıkıştırılınca otomobilden inip, ara sokağa kaçtı. Polisler, yakaladığı şüpheliyi kelepçeleyerek, ekip otosuna bindirdi. Bu sırada vatandaşlar tatbikatın gerçek olduğunu sandı. Kısa süreli panik yaşayan vatandaşlar olayın tatbikat olduğunu sonradan öğrendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi