POLİSLERE BAŞARI BELGESİ Allah onlardan razı olsun (2)

Karadeniz 23.12.2020 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2072+ kez okundu.
 

POLİSLERE BAŞARI BELGESİ Allah onlardan razı olsun (2)

POLİSLERE BAŞARI BELGESİ   Çorum'da, rahatsızlanarak hastaneye giden ve tedavisinin ardından taburcu edilen Müzeyyen Kahramantekin’i (85) sırtında taşıyarak, asansörü arızalı binanın 5’inci katındaki evine çıkaran polis memuru Hasan Başpınar (30) ile ekip arkadaşları, Vali Mustafa Çiftçi tarafından başarı belgesiyle ödüllendirildi. '   ÖDÜLLENDİRMEK İSTEDİK' Valisi Mustafa Çiftçi, makamında ağırladığı polis ekiplerine teşekkür ederek, "Arkadaşlarımızı ödüllendirmek için valiliğimize davet ettik. Hastaneden evine gitmek isteyen yaşlı bir teyzemizi  ekip arkadaşlarımız evine götürmüş ve binanın asansörü çalışmadığı için polisimiz teyzemizi sırtında 5’inci kata çıkarmıştır. Vazifesini en iyi şekilde yapan memurlarımızı biz de ödüllendirmek istedik. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. Emniyet Müdürü Mehmet Gülser ise "Bahçelievler Emniyet Amirliği'nde görevli polislerimiz kimsesiz ve çaresiz insanlarımızın yardımına her zaman koşmuşlardır. Burda da yine yaşlı bir teyzemizin yardımına koşmuşlar ve  evine götürmüşler. Binanın asansörü çalışmadığı için sırtlarında çıkarmışlardır. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

POLİSLERE BAŞARI BELGESİ

 

Çorum'da, rahatsızlanarak hastaneye giden ve tedavisinin ardından taburcu edilen Müzeyyen Kahramantekin’i (85) sırtında taşıyarak, asansörü arızalı binanın 5’inci katındaki evine çıkaran polis memuru Hasan Başpınar (30) ile ekip arkadaşları, Vali Mustafa Çiftçi tarafından başarı belgesiyle ödüllendirildi. '

 

ÖDÜLLENDİRMEK İSTEDİK' Valisi Mustafa Çiftçi, makamında ağırladığı polis ekiplerine teşekkür ederek, "Arkadaşlarımızı ödüllendirmek için valiliğimize davet ettik. Hastaneden evine gitmek isteyen yaşlı bir teyzemizi  ekip arkadaşlarımız evine götürmüş ve binanın asansörü çalışmadığı için polisimiz teyzemizi sırtında 5’inci kata çıkarmıştır. Vazifesini en iyi şekilde yapan memurlarımızı biz de ödüllendirmek istedik. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. Emniyet Müdürü Mehmet Gülser ise "Bahçelievler Emniyet Amirliği'nde görevli polislerimiz kimsesiz ve çaresiz insanlarımızın yardımına her zaman koşmuşlardır. Burda da yine yaşlı bir teyzemizin yardımına koşmuşlar ve  evine götürmüşler. Binanın asansörü çalışmadığı için sırtlarında çıkarmışlardır. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi