Rahmi Başkan koltuğu devretti. Minikler Bakın neler istedi.

Rize 23.04.2019 - 22:33, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2108+ kez okundu.
 

Rahmi Başkan koltuğu devretti. Minikler Bakın neler istedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, belediye başkanlığını sembolik olarak Esad Fuat Dişlioğlu, Ayşe Loya Baltacı ve Beyzanur Uzun’a devretti.   Okul müdürleri ve öğretmenleriyle birlikte Belediye Başkanlığına gelen öğrencileri Başkan Metin karşıladı. Belediye başkanlığına geçen miniklerin ilk talimatları sıfır atık sisteminin oluşturulması, sokak hayvanlarının yuvalara yerleştirilmesi ve sokaklara çöp atılmaması oldu. Öğrencilere hediyeler takdim eden Başkan Metin, çocukların geleceğin yöneticileri olacağını, her alanda önlerinin açılması adına hassasiyet göstermenin öncelikli görevleri olduğunu vurguladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, belediye başkanlığını sembolik olarak Esad Fuat Dişlioğlu, Ayşe Loya Baltacı ve Beyzanur Uzun’a devretti.
 

Okul müdürleri ve öğretmenleriyle birlikte Belediye Başkanlığına gelen öğrencileri Başkan Metin karşıladı. Belediye başkanlığına geçen miniklerin ilk talimatları sıfır atık sisteminin oluşturulması, sokak hayvanlarının yuvalara yerleştirilmesi ve sokaklara çöp atılmaması oldu.


Öğrencilere hediyeler takdim eden Başkan Metin, çocukların geleceğin yöneticileri olacağını, her alanda önlerinin açılması adına hassasiyet göstermenin öncelikli görevleri olduğunu vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi