RAHMİ METİN’DEN RİZELİ BÜROKRATLARA ZARİF HAREKET

Rize 20.04.2021 - 13:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2051+ kez okundu.
 

RAHMİ METİN’DEN RİZELİ BÜROKRATLARA ZARİF HAREKET

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin Rizeli Bürokratlara adlarının yazılı olduğu 53 numaralı Rizespor forması gönderdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Rize Grubundan İrfan Coşkun; Başkan bir taraftan Rize’deki çürük binaları yıkarken, bir taraftan da gönüller yapmayı ihmal etmiyor. Bizler Rize Grubu oluşumu altında, Rizeli Bürokrat ve Akademisyenler olarak 12 yıldır her ay bir araya geliyoruz. Dışarda olmamıza rağmen öncelikli gündemlerimizden biri mutlaka Rize olmuştur. Başkanın bu zarif hediyesi bizlere Rizeliliğimizi bir kez daha hatırlatarak “Memleketiniz için bir şeyler yapın” mesajını aldıklarını belirterek, Rize’deki gelişmeleri, projeleri yakından takip ettiklerini ifade etti. Ekrem Orhun’un denizi doldurarak unutulmazlar arasında yer aldığını, Rahmi Metin Beyin de Şehrin bina stokunu yenileyerek büyük bir projeyi hayata geçirmeye başladığını, çalışmalarıyla kubbede hoş bir seda bırakacağını ve hayırla anılanlar arasında yer alacağını belirtti. Coşkun: Belediye Başkanının Kurban Bayramlarında Rize Grubundaki Bürokratları Rize’de buluşturduğunu, Kendilerine Ev Sahipliği yaptıklarını, Rize Şehremini tarafından hatırlanmalarının tüm Grubu memnun ettiğini da ifade ederek teşekkür etti.  Bu naif davranış karşısında teşekkürlerini sunan Rize Grubundan Başkent üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Serap Yangın Buyurgan, Rahmi Beyin bu zarif hediyesi, bizleri hatırlaması çok sevindirici dedi. Gazi Üniversitesi Kimya Bölüm Başkanı Prof.Dr.Ali Dişli; Rize Belediye Başkanı tarafından hatırlanmanın çok hoş bir şey olduğunu, Rizespor formasını Üniversitedeki odasına astığını ifade etti. Kimyager Avukat Nazmi Akın, bunca yoğunluk içerisinde Rize Belediye Başkanının kendilerini hatırlayıp Rizespor forması göndermelerinin anlamlı olduğunu söyledi. Yüksek Mimar Vildan Orhan Altınel; Rizespor formasını Mimarlık Bürosunun en güzel köşesine astığını, ona baktıkça Rize’yi ve Rizeliliğini hatırlayacağını belirterek, Rahmi Metin’e teşekkür etti. Ankara Üniversitesi TIP Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Hakan Kumbasar da, Kendilerine Rizeliliğini hatırlatacak Rizespor forması için Başkana teşekkür etti. Ticaret Bakanlığı Orta Anadolu Bölge Müdürü Havva Eksilmez Rahmi Beyin nazik hareketini alkışladığını, formayı makam odasına astığını belirterek Rize Grubunun ortak hislerine tercüman olmuşlardır. Rizeli Bürokrat, Akademisyen, Siyasetçi, İş Adamı ve Yerel Yöneticileri el ele vererek hep birlikte Memlekete hizmet etmeyi şiar edinmek gerektiği inancındayız.     

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin Rizeli Bürokratlara adlarının yazılı olduğu 53 numaralı Rizespor forması gönderdi.


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Rize Grubundan İrfan Coşkun; Başkan bir taraftan Rize’deki çürük binaları yıkarken, bir taraftan da gönüller yapmayı ihmal etmiyor. Bizler Rize Grubu oluşumu altında, Rizeli Bürokrat ve Akademisyenler olarak 12 yıldır her ay bir araya geliyoruz. Dışarda olmamıza rağmen öncelikli gündemlerimizden biri mutlaka Rize olmuştur. Başkanın bu zarif hediyesi bizlere Rizeliliğimizi bir kez daha hatırlatarak “Memleketiniz için bir şeyler yapın” mesajını aldıklarını belirterek, Rize’deki gelişmeleri, projeleri yakından takip ettiklerini ifade etti. Ekrem Orhun’un denizi doldurarak unutulmazlar arasında yer aldığını, Rahmi Metin Beyin de Şehrin bina stokunu yenileyerek büyük bir projeyi hayata geçirmeye başladığını, çalışmalarıyla kubbede hoş bir seda bırakacağını ve hayırla anılanlar arasında yer alacağını belirtti.


Coşkun: Belediye Başkanının Kurban Bayramlarında Rize Grubundaki Bürokratları Rize’de buluşturduğunu, Kendilerine Ev Sahipliği yaptıklarını, Rize Şehremini tarafından hatırlanmalarının tüm Grubu memnun ettiğini da ifade ederek teşekkür etti. 


Bu naif davranış karşısında teşekkürlerini sunan Rize Grubundan Başkent üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Serap Yangın Buyurgan, Rahmi Beyin bu zarif hediyesi, bizleri hatırlaması çok sevindirici dedi. Gazi Üniversitesi Kimya Bölüm Başkanı Prof.Dr.Ali Dişli; Rize Belediye Başkanı tarafından hatırlanmanın çok hoş bir şey olduğunu, Rizespor formasını Üniversitedeki odasına astığını ifade etti. Kimyager Avukat Nazmi Akın, bunca yoğunluk içerisinde Rize Belediye Başkanının kendilerini hatırlayıp Rizespor forması göndermelerinin anlamlı olduğunu söyledi. Yüksek Mimar Vildan Orhan Altınel; Rizespor formasını Mimarlık Bürosunun en güzel köşesine astığını, ona baktıkça Rize’yi ve Rizeliliğini hatırlayacağını belirterek, Rahmi Metin’e teşekkür etti. Ankara Üniversitesi TIP Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Hakan Kumbasar da, Kendilerine Rizeliliğini hatırlatacak Rizespor forması için Başkana teşekkür etti. Ticaret Bakanlığı Orta Anadolu Bölge Müdürü Havva Eksilmez Rahmi Beyin nazik hareketini alkışladığını, formayı makam odasına astığını belirterek Rize Grubunun ortak hislerine tercüman olmuşlardır.


Rizeli Bürokrat, Akademisyen, Siyasetçi, İş Adamı ve Yerel Yöneticileri el ele vererek hep birlikte Memlekete hizmet etmeyi şiar edinmek gerektiği inancındayız.

    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi