Rahmi Metin Önce Köpüklü Temizlikle başladı.

Rize 16.04.2019 - 10:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1611+ kez okundu.
 

Rahmi Metin Önce Köpüklü Temizlikle başladı.

RİZE’DE BAHAR TEMİZLİĞİ Rize Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince şehrin genelinde başlatılan köpüklü yıkama çalışmalarıyla mevcut mikroplar bertaraf ediliyor. Rize Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan ve özellikle gece saatlerinde yürütülen yıkama çalışmaları cadde, sokak ve sahil kısımda bulunan yürüyüş alanlarında sürdürülüyor. Yapılan çalışmalarda bir yandan şehrin temiz görünüme kavuşması sağlanırken, diğer yandan hijyen dikkate alınarak yıkama işleminde kullanılan köpük sayesinde mevcut mikroplardan şehir arındırılıyor. Bu sayede oluşan hastalıklarında önüne geçilmesi hedefleniyor.  

RİZE’DE BAHAR TEMİZLİĞİ

Rize Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince şehrin genelinde başlatılan köpüklü yıkama çalışmalarıyla mevcut mikroplar bertaraf ediliyor.

Rize Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan ve özellikle gece saatlerinde yürütülen yıkama çalışmaları cadde, sokak ve sahil kısımda bulunan yürüyüş alanlarında sürdürülüyor.

Yapılan çalışmalarda bir yandan şehrin temiz görünüme kavuşması sağlanırken, diğer yandan hijyen dikkate alınarak yıkama işleminde kullanılan köpük sayesinde mevcut mikroplardan şehir arındırılıyor. Bu sayede oluşan hastalıklarında önüne geçilmesi hedefleniyor.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi