REHİNEYİ 4 SAAT SONRA SERBEST BIRAKTI, ANCAK TESLİM OLMADI

ÇORUM 21.08.2021 - 22:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2474+ kez okundu.
 

REHİNEYİ 4 SAAT SONRA SERBEST BIRAKTI, ANCAK TESLİM OLMADI

REHİNEYİ 4 SAAT SONRA SERBEST BIRAKTI, ANCAK TESLİM OLMADI   Çorum'da pompalı tüfekle ateş açarak girdiği kuaför işletmesinde bulunan 4 kişiyi serbest bıraktıktan sonra işyeri sahibi Yasin Kılıçkıran'ı silahla tehditiyle tutan Mustafa Y.'nin rehine krizi 4 saat sürdü. Eşinden ayrıldığı ve çocuğunu göremediği gerekçesiyle eylemi gerçekleştirdiği ifade edilen Mustafa Y., güvenlik güçlerinin ikna görüşmeleri sonucu rehin aldığı işyeri ortaklarından Kılıçkıran'ı saat 21.20 sıralarında serbest bıraktı. Özel Harekat ekiplerinin çevrede önlem aldığı olayla ilgili Mustafa Y., tüm çabalara rağmen silahını birakıp teslim olmadı. Endişeli bekleyiş sürüyor. Bu arada Mustafa Y.'nin ayrıldığı eşinin, beraberinde çocuğu ile birlikte bir başka ilde sığınma evinde kaldığı öğrenildi. 

REHİNEYİ 4 SAAT SONRA SERBEST BIRAKTI, ANCAK TESLİM OLMADI

 

Çorum'da pompalı tüfekle ateş açarak girdiği kuaför işletmesinde bulunan 4 kişiyi serbest bıraktıktan sonra işyeri sahibi Yasin Kılıçkıran'ı silahla tehditiyle tutan Mustafa Y.'nin rehine krizi 4 saat sürdü. Eşinden ayrıldığı ve çocuğunu göremediği gerekçesiyle eylemi gerçekleştirdiği ifade edilen Mustafa Y., güvenlik güçlerinin ikna görüşmeleri sonucu rehin aldığı işyeri ortaklarından Kılıçkıran'ı saat 21.20 sıralarında serbest bıraktı. Özel Harekat ekiplerinin çevrede önlem aldığı olayla ilgili Mustafa Y., tüm çabalara rağmen silahını birakıp teslim olmadı. Endişeli bekleyiş sürüyor. Bu arada Mustafa Y.'nin ayrıldığı eşinin, beraberinde çocuğu ile birlikte bir başka ilde sığınma evinde kaldığı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi