REİS'E HAYRAN.. UMARIM ÖLENE KADAR BU ÜLKENİN BAŞINDA DURUR

Spor 26.01.2021 - 18:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1874+ kez okundu.
 

REİS'E HAYRAN.. UMARIM ÖLENE KADAR BU ÜLKENİN BAŞINDA DURUR

 Çaykur Rizespor’da yeni teknik direktör Marius Sumudica Erdoğan Hayranı Teknik direktör Marius Sumudica, Çaykur Didi Stadytumu’nda düzenlenen imza töreni ile 1,5 yıllık sözleşmeye imzayı attı. İmza töreninde Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal da yer aldı. Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, yaptığı açıklamada, Stjepan Tomas ve ekibine çok teşekkür ettiğini ifade ederek, Rize’de olduğu süre içerisinde mutlu, ittifak içerisinde, dayanışma içerisinde güzel bir hocalık sürecini tamamladı. Artık bir yere geldik ve Thomas hocam da bunun gitmeyeceğini bize söyledi. Beraber ortak bu kararı almak kaydıyla yollarımızı ayırdık. İnşallah Thomas hocamız gittiği yerde çok başarılı olur. Yeni gelen hocamızın da bizde mutlu olacağından ve Rize’yi seveceğinden hiç tereddüdümüz yok. Öncelikle başarılı olmanın tek nedeni birlik ve beraberlik içinde olmak, birbirini sevmek ve kenetlenmek. Bu basın, sporcu, hoca, başkan yönetici, şehir ve taraftarlarla hep beraber olduğumuz sürece Rizespor’a hiçbir şey olmaz. Biz hocamız ile bu işi gayet güzel götüreceğimizden son derece eminim. İnşallah sportif başarılar da almak kaydıyla Rizespor’u d iyi yerlerde görürüz. Sportif başarı ve mutlu olmak hepsini bir arada götüreceğiz” dedi.   “UMARIM ÖLENE KADAR BU ÜLKENİN BAŞINDA DURUR” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında da konuşan deneyimli teknik adam, “Ben buraya gelirken başkanımızla ve yönetimle görüştüm. Cumhurbaşkanımızla görüşmedim. Benim Cumhurbaşkanımıza hayranlığım var. Spora da katkısı var, ülke için yaptıklarını hep takdir ettim. Bir gün tanışabilirsem çok mutlu olacağımı söyledim. Umarım burada kendisiyle tanışırım. Ülkesiyle çok şey yapan, uğraşan bir başkan. Umarım ölene kadar bu ülkenin başında durur” açıklamasında bulundu.

 Çaykur Rizespor’da yeni teknik direktör Marius Sumudica Erdoğan Hayranı

Teknik direktör Marius Sumudica, Çaykur Didi Stadytumu’nda düzenlenen imza töreni ile 1,5 yıllık sözleşmeye imzayı attı. İmza töreninde Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal da yer aldı. Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, yaptığı açıklamada, Stjepan Tomas ve ekibine çok teşekkür ettiğini ifade ederek, Rize’de olduğu süre içerisinde mutlu, ittifak içerisinde, dayanışma içerisinde güzel bir hocalık sürecini tamamladı. Artık bir yere geldik ve Thomas hocam da bunun gitmeyeceğini bize söyledi. Beraber ortak bu kararı almak kaydıyla yollarımızı ayırdık. İnşallah Thomas hocamız gittiği yerde çok başarılı olur. Yeni gelen hocamızın da bizde mutlu olacağından ve Rize’yi seveceğinden hiç tereddüdümüz yok. Öncelikle başarılı olmanın tek nedeni birlik ve beraberlik içinde olmak, birbirini sevmek ve kenetlenmek. Bu basın, sporcu, hoca, başkan yönetici, şehir ve taraftarlarla hep beraber olduğumuz sürece Rizespor’a hiçbir şey olmaz. Biz hocamız ile bu işi gayet güzel götüreceğimizden son derece eminim. İnşallah sportif başarılar da almak kaydıyla Rizespor’u d iyi yerlerde görürüz. Sportif başarı ve mutlu olmak hepsini bir arada götüreceğiz” dedi.

 

“UMARIM ÖLENE KADAR BU ÜLKENİN BAŞINDA DURUR”


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında da konuşan deneyimli teknik adam, “Ben buraya gelirken başkanımızla ve yönetimle görüştüm. Cumhurbaşkanımızla görüşmedim. Benim Cumhurbaşkanımıza hayranlığım var. Spora da katkısı var, ülke için yaptıklarını hep takdir ettim. Bir gün tanışabilirsem çok mutlu olacağımı söyledim. Umarım burada kendisiyle tanışırım. Ülkesiyle çok şey yapan, uğraşan bir başkan. Umarım ölene kadar bu ülkenin başında durur” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi