REİS SONRASINA MI HAZIRLIK YAPIYOR

Siyaset 14.12.2021 - 09:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2321+ kez okundu.
 

REİS SONRASINA MI HAZIRLIK YAPIYOR

AK Parti'de Erdoğan sonrası hazırlıkları başladı! "Reis sonrası partinin başına..." Erdoğan sonrası AKP'de koltuk yarışı şimdiden başladı... AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un Trabzon'a yaptığı ziyaret Ankara kulislerini hareketlendirdi.   AKP'de Erdoğan sonrası koltuk tartışmaları hız kazandı... Hulusi Akar ve Süleyman Soylu'nun ismi geçerken kulislere bomba gibi bir isim düştü.  Son olarak AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un Trabzon'da yaptığı çeşitli etkinlikler kulislerde hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu. Gazeteci Ali Savaş kaleme aldığı yazısında AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un gerçekleştirdiği etkinliği Erdoğan sonrasına hazırlık olarak değerlendirdi.  "TRABZON ZİYARETLERİNDEN BEN BUNU ANLADIM" 61saat'te yer alan yazısında Gazeteci Ali Savaş, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un temasına ilişkin önemli tespitlerde bulunarak, "Numan Kurtulmuş, Reis sonrası partinin başına mı geçer. Sanki, Trabzon ziyaretlerinden ben bunu anladım..”dedi. Öte yandan Gazeteci Ali Savaş, "Kurtulmuş’un Trabzon etkinlikleri bir parti görevi olsa da, Reis sonrası yolculuğunun temelini oluşturdu." ifadelerini kullandı. İşte Gazeteci Ali Savaş'ın dikkat çeken o yazısı: "Trabzon’da Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana yer almış, görev almış, gönül vermiş dostlarla Numan Kurtulmuş’un üç gün dolu dolu süren şehir etkinliklerini konuştuk. Önce şunu belirtelim. Trabzon her siyasi parti için önemli bir kenttir. Siyasi lobisi içeride ve dışarıda güçlüdür. Her partide önemli isimler vardır. Ak Parti’de de. Kuruluşundan günümüze.. Ak Partili dostlar der ki.. “Reis partiyi iki isme emanet etti.. Numan Kurtulmuş, Binali Yıldırım.. Hükümette de sağ kolu Süleyman Soylu..” Ak Partili dostlara dedim ki.. “Numan Kurtulmuş, Reis sonrası partinin başına mı geçer. Sanki, Trabzon ziyaretlerinden ben bunu anladım..” Bu kanaata şundan vardım; -Toplumun her kesimi ile görüştü -Teşkilatın her mensubu ile yüz yüze buluştu - Partinin kanaat önderleri ile konuştu -İlçe başkanlarını dinledi -Parti tabanının sevdiği isimlerle dertleşti. Bu da bende, Reis sonrası parti liderliğine oynuyor mu diye düşündürdü. Bunu, Ak Partili dostlarla iki günden bu yana tartışıyoruz.

AK Parti'de Erdoğan sonrası hazırlıkları başladı! "Reis sonrası partinin başına..."


Erdoğan sonrası AKP'de koltuk yarışı şimdiden başladı... AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un Trabzon'a yaptığı ziyaret Ankara kulislerini hareketlendirdi.

 
AKP'de Erdoğan sonrası koltuk tartışmaları hız kazandı... Hulusi Akar ve Süleyman Soylu'nun ismi geçerken kulislere bomba gibi bir isim düştü. 

Son olarak AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un Trabzon'da yaptığı çeşitli etkinlikler kulislerde hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu. Gazeteci Ali Savaş kaleme aldığı yazısında AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un gerçekleştirdiği etkinliği Erdoğan sonrasına hazırlık olarak değerlendirdi. 


"TRABZON ZİYARETLERİNDEN BEN BUNU ANLADIM"


61saat'te yer alan yazısında Gazeteci Ali Savaş, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un temasına ilişkin önemli tespitlerde bulunarak, "Numan Kurtulmuş, Reis sonrası partinin başına mı geçer. Sanki, Trabzon ziyaretlerinden ben bunu anladım..”dedi. Öte yandan Gazeteci Ali Savaş, "Kurtulmuş’un Trabzon etkinlikleri bir parti görevi olsa da, Reis sonrası yolculuğunun temelini oluşturdu." ifadelerini kullandı.


İşte Gazeteci Ali Savaş'ın dikkat çeken o yazısı:


"Trabzon’da Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana yer almış, görev almış, gönül vermiş dostlarla Numan Kurtulmuş’un üç gün dolu dolu süren şehir etkinliklerini konuştuk.

Önce şunu belirtelim.

Trabzon her siyasi parti için önemli bir kenttir.

Siyasi lobisi içeride ve dışarıda güçlüdür.

Her partide önemli isimler vardır.

Ak Parti’de de.

Kuruluşundan günümüze..

Ak Partili dostlar der ki..

“Reis partiyi iki isme emanet etti.. Numan Kurtulmuş, Binali Yıldırım.. Hükümette de sağ kolu Süleyman Soylu..”


Ak Partili dostlara dedim ki..

“Numan Kurtulmuş, Reis sonrası partinin başına mı geçer. Sanki, Trabzon ziyaretlerinden ben bunu anladım..”

Bu kanaata şundan vardım;

-Toplumun her kesimi ile görüştü

-Teşkilatın her mensubu ile yüz yüze buluştu

- Partinin kanaat önderleri ile konuştu

-İlçe başkanlarını dinledi

-Parti tabanının sevdiği isimlerle dertleşti.

Bu da bende, Reis sonrası parti liderliğine oynuyor mu diye düşündürdü.

Bunu, Ak Partili dostlarla iki günden bu yana tartışıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi