REKTÖR KARAMAN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Eğitim 11.10.2021 - 17:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1581+ kez okundu.
 

REKTÖR KARAMAN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Rektör Karaman Hukuk ve İlahiyat Fakültesi Öğrencileriyle Buluştu   Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Hukuk Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi’ne yeni kayıt olan öğrenciler için oryantasyon programı düzenlendi.   Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda Hukuk Fakültesi öğrencileri, İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda İlahiyat Fakültesi öğrencileri için düzenlenen programlarda, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman bir konuşma gerçekleştirdi.   Rektör Karaman konuşmasına, 2021-2022 Akademik Yılının başta RTEÜ olmak üzere Yükseköğretim camiası için hayırlı olmasını, sağlık, huzur ve başarılarla dolu bir akademik yıl geçirilmesini temenni ederek başladı.   Bu yılın COVİD-19 salgını gölgesinde geçireceğimiz son eğitim öğretim dönemi olmasını dileyen Rektör Karaman, “Öncelikle sizleri ve sizleri yetiştiren öğretmen ve ailelerinizi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda göstermiş olduğunuz başarı dolayısıyla tebrik ediyorum.  Ayrıca sizleri hayatınızı şekillendirecek olan üniversite eğitimini almak için yeşil ile mavinin anavatanı, çayın başkenti Rize’yi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini taşıyan Üniversitemizi tercih ettiğiniz için de kutluyorum. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ailesine hoş geldiniz.” dedi.   Rektör Karaman, RTEÜ’nün fiziki alt yapı ve kurumsallaşmasını tamamlamış, güçlü akademik kadroya sahip bir üniversite olduğunu ifade ederek, “RTEÜ, akademik performans ve başarı açısından dünyanın en iyi ilk 1500 üniversitesinden birisidir. Yine, akademik performans ve başarı açısından ülkemizde 2000 yılından sonra kurulmuş olan 128 üniversite arasında en iyi 12. üniversite olmaktadır.” diye konuştu.   Öğrencilerin en iyi şekilde yetişmesi için Üniversitemizin tüm personelinin ellerinden gelen bütün gayreti ve çabayı göstereceklerini dile getiren Rektör Karaman, “Ama bu noktadaki esas gayreti sizler göstermelisiniz. Sizlerin burada geçireceğiniz yılları dolu dolu geçirmenizi, çok çalışmanızı, kendinizi daha iyi yetiştirmek için bir an bile olsa hocalarınızı boş bırakmamanızı arzu ediyorum.” dedi.   Rektör Karaman ayrıca, covid-19 salgınının eğitim öğretimi tekrar sekteye uğratmaması için öğrencilerin maske, mesafe, temizlik kurallarına harfiyen uymalarının ve Sağlık Bakanlığı bilim kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda aşılarını olmalarının önem arz ettiğini vurgulayarak konuşmasını tamamladı.   Öğrencilerle bir süre sohbet eden Rektör Karaman, konuşmasının ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.   Eğitim süresince uyum ve oryantasyon sürecine ilişkin genel değerlendirmelerin yapıldığı programlarda, öğrencilerin karşılaşabilecekleri sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Rektör Karaman Hukuk ve İlahiyat Fakültesi Öğrencileriyle Buluştu
 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Hukuk Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi’ne yeni kayıt olan öğrenciler için oryantasyon programı düzenlendi.

 

Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda Hukuk Fakültesi öğrencileri, İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda İlahiyat Fakültesi öğrencileri için düzenlenen programlarda, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman bir konuşma gerçekleştirdi.

 

Rektör Karaman konuşmasına, 2021-2022 Akademik Yılının başta RTEÜ olmak üzere Yükseköğretim camiası için hayırlı olmasını, sağlık, huzur ve başarılarla dolu bir akademik yıl geçirilmesini temenni ederek başladı.

 

Bu yılın COVİD-19 salgını gölgesinde geçireceğimiz son eğitim öğretim dönemi olmasını dileyen Rektör Karaman, “Öncelikle sizleri ve sizleri yetiştiren öğretmen ve ailelerinizi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda göstermiş olduğunuz başarı dolayısıyla tebrik ediyorum.  Ayrıca sizleri hayatınızı şekillendirecek olan üniversite eğitimini almak için yeşil ile mavinin anavatanı, çayın başkenti Rize’yi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini taşıyan Üniversitemizi tercih ettiğiniz için de kutluyorum. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ailesine hoş geldiniz.” dedi.

 

Rektör Karaman, RTEÜ’nün fiziki alt yapı ve kurumsallaşmasını tamamlamış, güçlü akademik kadroya sahip bir üniversite olduğunu ifade ederek, “RTEÜ, akademik performans ve başarı açısından dünyanın en iyi ilk 1500 üniversitesinden birisidir. Yine, akademik performans ve başarı açısından ülkemizde 2000 yılından sonra kurulmuş olan 128 üniversite arasında en iyi 12. üniversite olmaktadır.” diye konuştu.

 

Öğrencilerin en iyi şekilde yetişmesi için Üniversitemizin tüm personelinin ellerinden gelen bütün gayreti ve çabayı göstereceklerini dile getiren Rektör Karaman, “Ama bu noktadaki esas gayreti sizler göstermelisiniz. Sizlerin burada geçireceğiniz yılları dolu dolu geçirmenizi, çok çalışmanızı, kendinizi daha iyi yetiştirmek için bir an bile olsa hocalarınızı boş bırakmamanızı arzu ediyorum.” dedi.

 

Rektör Karaman ayrıca, covid-19 salgınının eğitim öğretimi tekrar sekteye uğratmaması için öğrencilerin maske, mesafe, temizlik kurallarına harfiyen uymalarının ve Sağlık Bakanlığı bilim kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda aşılarını olmalarının önem arz ettiğini vurgulayarak konuşmasını tamamladı.

 

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Rektör Karaman, konuşmasının ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

 

Eğitim süresince uyum ve oryantasyon sürecine ilişkin genel değerlendirmelerin yapıldığı programlarda, öğrencilerin karşılaşabilecekleri sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi