REKTÖR TEKNOKENTTE İNCELEMELERDE BUUNDU

25.10.2021 - 11:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1641+ kez okundu.
 

REKTÖR TEKNOKENTTE İNCELEMELERDE BUUNDU

RTEÜ Rektörü Dijitalpark Teknokent İnşaatında İncelemelerde Bulundu Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, RTEÜ ile Türk-Alman Üniversitesinin birlikte kurmuş olduğu Dijitalpark Teknokent’in İstanbul Çekmeköy’de devam eden inşaatında incelemelerde bulundu. Rektör Karaman, Dijitalpark Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Tahsin Engin’den inşaatın son durumu ve Dijitalpark Teknokent’te faaliyet gösteren firmalar hakkında bilgi aldı. Dijitalpark Teknokent’in birinci blok inşaatının karkasının tamamlandığını, ikinci blok inşaatın ise bodrum ve birinci katının bittiğini belirten Engin, iş dünyasından yoğun talep gördüklerini, bu talepleri karşılayabilmek için prefabrik yerler yaparak firmalara kiraladıklarını, bu anlamda şu anda 38 firmanın dijitalpark teknokentte faaliyet gösterdiğini, 17 firmanın da ön başvurusunu yaptığını ve bu firmaların değerlendirme aşamasında olduğunu ifade etti. Engin, şu anda inşaatın planlandığı şekilde gittiğini ve tüm binalar tamamlanıp Dijitalpark Teknokent faaliyete geçtiğinde 250 girişimci firmanın burada faaliyet göstereceğini söyledi.    

RTEÜ Rektörü Dijitalpark Teknokent İnşaatında İncelemelerde Bulundu


Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, RTEÜ ile Türk-Alman Üniversitesinin birlikte kurmuş olduğu Dijitalpark Teknokent’in İstanbul Çekmeköy’de devam eden inşaatında incelemelerde bulundu.


Rektör Karaman, Dijitalpark Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Tahsin Engin’den inşaatın son durumu ve Dijitalpark Teknokent’te faaliyet gösteren firmalar hakkında bilgi aldı.


Dijitalpark Teknokent’in birinci blok inşaatının karkasının tamamlandığını, ikinci blok inşaatın ise bodrum ve birinci katının bittiğini belirten Engin, iş dünyasından yoğun talep gördüklerini, bu talepleri karşılayabilmek için prefabrik yerler yaparak firmalara kiraladıklarını, bu anlamda şu anda 38 firmanın dijitalpark teknokentte faaliyet gösterdiğini, 17 firmanın da ön başvurusunu yaptığını ve bu firmaların değerlendirme aşamasında olduğunu ifade etti.


Engin, şu anda inşaatın planlandığı şekilde gittiğini ve tüm binalar tamamlanıp Dijitalpark Teknokent faaliyete geçtiğinde 250 girişimci firmanın burada faaliyet göstereceğini söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi