RESMEN RİZESPOR'DA SÖZLEŞME 1,5 YILLIK

Spor 19.01.2021 - 17:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3002+ kez okundu.
 

RESMEN RİZESPOR'DA SÖZLEŞME 1,5 YILLIK

Çaykur Rizespor son olarak Fatih Karagümrük’te forma giyen Erik Sabo ile 1,5 sezonluk anlaşma sağladı. Karadeniz ekibi transferi resmen açıkladı. Çaykur Rizespor resmen açıkladı Geçtiğimiz sezon 33 maçta 9 gol, bu sezon ise 12 maçta 5 gol atan Slovakya A milli orta saha oyuncusu Erik Sabo kendisini 1,5 sezon Yeşil-Mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. 52 numaralı şanlı formamızı giyecek olan Erik Sabo’ya kulübümüze hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.

Çaykur Rizespor son olarak Fatih Karagümrük’te forma giyen Erik Sabo ile 1,5 sezonluk anlaşma sağladı. Karadeniz ekibi transferi resmen açıkladı.


Çaykur Rizespor resmen açıkladı


Geçtiğimiz sezon 33 maçta 9 gol, bu sezon ise 12 maçta 5 gol atan Slovakya A milli orta saha oyuncusu Erik Sabo kendisini 1,5 sezon Yeşil-Mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.


52 numaralı şanlı formamızı giyecek olan Erik Sabo’ya kulübümüze hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi