RİİZE GRUBUNUN 161. BULUŞMASINDA AĞIR MİSAFİRLER VARDI

Rize 06.10.2022 - 12:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2895+ kez okundu.
 

RİİZE GRUBUNUN 161. BULUŞMASINDA AĞIR MİSAFİRLER VARDI

Rize Grubunun 161.Buluşması, (53+53+53+2) 05.10.2022 Çarşamba 19 00’da Dikmen Hakimevinde yapıldı   İlk olarak 21 Nisan 2010 da başlayan ve 12 yıldır aralıksız olarak her ayın ilk Çarşamba akşamı buluşmalarını gerçekleştiren Ankara Rize Grubu’nun 53+53+53+2. Buluşması 05/10/2022 Çarşamba 19 00’da Dikmen Hakimevinde Sayın İrfan Coşkun’un moderatörlüğünde gerçekleştirildi,   161.Buluşmanın ev sahipliğini;   Hakan KUMBASAR Prof.Dr. Ankara Üniversitesi Tıp Fak. Ruh Sağ ve Has Alim Dalı Öğretim Üyesi   Harun MERTOĞLU Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Üyesi, Osman KARAMUSTAFAYÖK Denetleme Kurulu Üyesi Abdullah SÜSLÜ Özel Öğretim Kurumları e.Genel Müdürü İsmail KALENDER Danıştay Üyesi- Bayram Ali ERTEN TRT Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettiş Evren BAŞAR Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Münir DEMİRCİ Medicalpark Batıkent Hastanes Recep Ali ER Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Turgay ŞANAL Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Araştırma Müdürlüğü- Reşat KESKİN Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Per. ve Pren Gen. Müdürlüğü Şube Müdürü Turan ÖZYANIKUlaştırma ve Altyapı Bakanlığı e.Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri birlikte yaptılar, Yemeğe Misafir olarak katılan Gençlik ve Spor bakan Yardımcıları, Sinan AKSU ve İhsan Selim BAYDAŞ İLE Eski Milletvekili Hikmet AYAR birer konuşma gerçekleştirildi, Bakan Yardımcılarına günü anısına plaket takdim edildi.   Ayrıca yemeğe HBV Üniversitesi İletişim Fakültesinde ders veren Anadolu  Ajansı  ve Tekel eski Genel  Müdürü  ve Akademisyen  Osman Yazıcı   misafir olarak katılım sağladı.   Yaklaşık 100 kişinin katılımı ile gerçekleşen yemeğin ardından  içilen Rize çaylarının ardından bir sonraki buluşma olan 01/11/2022 tarihinde buluşmak üzere sonlandırıldı.
Rize Grubunun 161.Buluşması, (53+53+53+2) 05.10.2022 Çarşamba 19 00’da Dikmen Hakimevinde yapıldı
 
İlk olarak 21 Nisan 2010 da başlayan ve 12 yıldır aralıksız olarak her ayın ilk Çarşamba akşamı buluşmalarını gerçekleştiren Ankara Rize Grubu’nun 53+53+53+2. Buluşması 05/10/2022 Çarşamba 19 00’da Dikmen Hakimevinde Sayın İrfan Coşkun’un moderatörlüğünde gerçekleştirildi,
 
161.Buluşmanın ev sahipliğini;
 
Hakan KUMBASAR Prof.Dr. Ankara Üniversitesi Tıp Fak. Ruh Sağ ve Has Alim Dalı Öğretim Üyesi
 
Harun MERTOĞLU Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Üyesi,

Osman KARAMUSTAFAYÖK Denetleme Kurulu Üyesi

Abdullah SÜSLÜ Özel Öğretim Kurumları e.Genel Müdürü

İsmail KALENDER Danıştay Üyesi-

Bayram Ali ERTEN TRT Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettiş

Evren BAŞAR Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı

Münir DEMİRCİ Medicalpark Batıkent Hastanes

Recep Ali ER Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü

Turgay ŞANAL Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Araştırma Müdürlüğü-

Reşat KESKİN Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Per. ve Pren Gen. Müdürlüğü Şube Müdürü

Turan ÖZYANIKUlaştırma ve Altyapı Bakanlığı e.Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri birlikte yaptılar,


Yemeğe Misafir olarak katılan Gençlik ve Spor bakan Yardımcıları, Sinan AKSU ve İhsan Selim BAYDAŞ İLE Eski Milletvekili Hikmet AYAR birer konuşma gerçekleştirildi, Bakan Yardımcılarına günü anısına plaket takdim edildi.
 

Ayrıca yemeğe HBV Üniversitesi İletişim Fakültesinde ders veren Anadolu  Ajansı  ve Tekel eski Genel  Müdürü  ve Akademisyen  Osman Yazıcı   misafir olarak katılım sağladı.
 

Yaklaşık 100 kişinin katılımı ile gerçekleşen yemeğin ardından  içilen Rize çaylarının ardından bir sonraki buluşma olan 01/11/2022 tarihinde buluşmak üzere sonlandırıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi