RİMER’den RİZE'de 600 aileye yardım paketi

Rize 14.05.2020 - 14:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2584+ kez okundu.
 

RİMER’den RİZE'de 600 aileye yardım paketi

Rize Valisi Kemal Çeber’e teslim edilen  yardım çekleri muhtaç kişilere dağıtılacak Merkezi İstanbul'da bulunan ve kısa adı RIMER olan Rize Merkez Mahalleleri Kültür ve Dayanışma Derneği hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek ramazan ayında Rize'de ihtiyaç sahibi 600 aileye toplam 60 bin TL. tutarında yardım paketi dağıtacak. Rimer Rize temsilcisi Arif Kanburoğlu, İstanbul’dan gönderilen yardım çeklerinden 400 çeki Valiliğin bünyesinde  yardıma muhtaç kişilere verilmesi için Rize Valisi Kemal Çeber’e teslim etti. RİMER yönetim kurulu başkanı Bülent Koç  başlatıkları yardım kampanyasını sürdüreceklerini ifade ederek "Yönetim kurulumuzun kararı doğrultusunda Rize'de yaşayan ihtiyaç sahibi hemşehrilerimiz için  bu kutsal ayda bir yardım kampanyası başlattık. Kampanya sorumlusu başkan yardımcımız Hüseyin Cahit Alan Rize'deki organizasyon görevini Rize temsilcimiz Arif Kanburoğlu birlikte yürüteceklerdir. İlk etapta 40 bin liralık yardım çeki Rize valimiz sayın Kemal Çeber’e teslim edildi." dedi. RİMER yönetim kurulu başkan yardımcısı ve yardım komitesi başkanı Hüseyin Cahit Alan yaptığı açıklama da "RİMER olarak yönetim kurulu ve kurucu üyelerimizin yardımlarıyla güzel ilimiz Rize'de ihtiyaç sahibi 600 aileye her biri 100 TL. tutarında Ramazan kumanya kolilerini ve yardım hediye çeklerinin dağıtımına bugünden itibaren başladık. Rize Valiliğiyle koordineli yürüttüğümüz muhtaç kişilere yardım kampanyası kapsamında ilk etapta 40 bin lira tutarındaki 400 yardım çekini Rize temsilcimiz Arif Kamburoğlu Valimiz Sayın Kemal Çeber’e teslim etti. Sayın valimiz kampanyamızdan duyduğu memnuniyeti arkadaşımıza iletti. Ayrıca mahalle muhtarlarımızla  istişare ederek   200 muhtaç aileye yardım  çeklerini dağıtacağız.” Öte yandan  Rimer yönetim kurulu üyesi ve Rize temsilcisi Arif Kanburoğlu "İstanbul'dan gelen yardım hediye çeklerimizi sayın valimiz Kemal Cebel beye teslim ederek valilik bünyesinden ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize dağıtılacaktır. Çeklerin arkasında derneğimiz ile hangi marketten alış veriş yapacakları marketlerin kaşeleri basılmıştır. Çek sahibi o markete gidip 100 TL. karşılığında ihtiyaç maddesi alabilecektir" şeklinde açıklama da bulundu.

Rize Valisi Kemal Çeber’e teslim edilen  yardım çekleri muhtaç kişilere dağıtılacak


Merkezi İstanbul'da bulunan ve kısa adı RIMER olan Rize Merkez Mahalleleri Kültür ve Dayanışma Derneği hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek ramazan ayında Rize'de ihtiyaç sahibi 600 aileye toplam 60 bin TL. tutarında yardım paketi dağıtacak. Rimer Rize temsilcisi Arif Kanburoğlu, İstanbul’dan gönderilen yardım çeklerinden 400 çeki Valiliğin bünyesinde  yardıma muhtaç kişilere verilmesi için Rize Valisi Kemal Çeber’e teslim etti.


RİMER yönetim kurulu başkanı Bülent Koç  başlatıkları yardım kampanyasını sürdüreceklerini ifade ederek "Yönetim kurulumuzun kararı doğrultusunda Rize'de yaşayan ihtiyaç sahibi hemşehrilerimiz için  bu kutsal ayda bir yardım kampanyası başlattık. Kampanya sorumlusu başkan yardımcımız Hüseyin Cahit Alan Rize'deki organizasyon görevini Rize temsilcimiz Arif Kanburoğlu birlikte yürüteceklerdir. İlk etapta 40 bin liralık yardım çeki Rize valimiz sayın Kemal Çeber’e teslim edildi." dedi.


RİMER yönetim kurulu başkan yardımcısı ve yardım komitesi başkanı Hüseyin Cahit Alan yaptığı açıklama da "RİMER olarak yönetim kurulu ve kurucu üyelerimizin yardımlarıyla güzel ilimiz Rize'de ihtiyaç sahibi 600 aileye her biri 100 TL. tutarında Ramazan kumanya kolilerini ve yardım hediye çeklerinin dağıtımına bugünden itibaren başladık. Rize Valiliğiyle koordineli yürüttüğümüz muhtaç kişilere yardım kampanyası kapsamında ilk etapta 40 bin lira tutarındaki 400 yardım çekini Rize temsilcimiz Arif Kamburoğlu Valimiz Sayın Kemal Çeber’e teslim etti. Sayın valimiz kampanyamızdan duyduğu memnuniyeti arkadaşımıza iletti. Ayrıca mahalle muhtarlarımızla  istişare ederek   200 muhtaç aileye yardım  çeklerini dağıtacağız.”


Öte yandan  Rimer yönetim kurulu üyesi ve Rize temsilcisi Arif Kanburoğlu "İstanbul'dan gelen yardım hediye çeklerimizi sayın valimiz Kemal Cebel beye teslim ederek valilik bünyesinden ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize dağıtılacaktır. Çeklerin arkasında derneğimiz ile hangi marketten alış veriş yapacakları marketlerin kaşeleri basılmıştır. Çek sahibi o markete gidip 100 TL. karşılığında ihtiyaç maddesi alabilecektir" şeklinde açıklama da bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi