RİZE 50 BİN LALE’ İLE SÜSLENİYOR

Rize 19.04.2021 - 15:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2467+ kez okundu.
 

RİZE 50 BİN LALE’ İLE SÜSLENİYOR

Rize Belediyesi tarafından şehrin belirli noktalarında lale bahçeleri oluşturuldu. Yaklaşık 50 bin lalenin dikildiği şehir merkezinde, vatandaşların ve özellikle fotoğraf severlerin ilgisini çeken görüntüler ortaya çıktı. 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı, Laleli caddesi ve Belediye önünde dikilen laleler renkli görüntüler oluşturdu. Şubat ayı itibarı ile iki ay toprak altında kalan laleler Nisan ayının ilk haftasından itibaren açmaya başladı. Baharın müjdesini veren rengarenk laleler vatandaşların büyük beğenisini topluyor Rize Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen şehirdeki peyzaj çalışmaları baharın da gelmesiyle yoğunluk kazanmış durumda.  

Rize Belediyesi tarafından şehrin belirli noktalarında lale bahçeleri oluşturuldu. Yaklaşık 50 bin lalenin dikildiği şehir merkezinde, vatandaşların ve özellikle fotoğraf severlerin ilgisini çeken görüntüler ortaya çıktı.


15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı, Laleli caddesi ve Belediye önünde dikilen laleler renkli görüntüler oluşturdu. Şubat ayı itibarı ile iki ay toprak altında kalan laleler Nisan ayının ilk haftasından itibaren açmaya başladı. Baharın müjdesini veren rengarenk laleler vatandaşların büyük beğenisini topluyor


Rize Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen şehirdeki peyzaj çalışmaları baharın da gelmesiyle yoğunluk kazanmış durumda.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi