RİZE ISIRLIK’TA MEYVE FİDANLARININ DİKİMİNE DEVAM EDİLİYOR

Rize 31.12.2020 - 09:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2572+ kez okundu.
 

RİZE ISIRLIK’TA MEYVE FİDANLARININ DİKİMİNE DEVAM EDİLİYOR

Rize Belediyesi ve Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla Isırlık Tabiat Parkı’na fındık ve ceviz fidanları dikildi. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen ve Rize Belediyesi Meclis Üyeleri’nin katılımıyla ceviz ve fındık fidanları dikildi. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin fidan dikiminde yaptığı açıklamada, “Isırlık Tabiat Parkı’na yaptığımız kampanya ile geçen yıl dikilen 20 bin fidan ve bunun dışında dikilen bir çok fidan vardır. Bunların dışında insanlarımız buraya geldiklerinde yiyebilecekleri türden ağaçlar dikmek istedik. Geçen günlerde de milli eğitim müdürümüz Giresun’lu olması dolayısıyla ben de fındık fidanı getireyim dedi. Biz de çok memnun olduk. Şimdi de Giresun’umuzdan değerli milli eğitim müdürümüzün getirdiği fidanları bu bölgeye diktik. Yine Rize’den bir esnaf abimizin de verdiği ceviz dikanlarını hemen yan tarafa diktik. Rize’de bu bölgede yetişebilecek bitki türlerini zaman içerisinde buraya dikip, buranın bir botanik bahçeyi andıracak şekilde değişik bitki türleriyle bezenmesini istiyoruz.. Önümüzdeki senelerde inşallah burası değişik ağaç türlerinin de gezilip görülebileceği bir bölge olur” dedi. Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen ise konuşmasında, “Kendi köyümden getirmiş olduğum fidanları buraya diktik. Allah inşallah hayırlısıyla vatandaşlarımıza bu fidanların fındıklarını yemeyi nasip etsin. Bu vesileyle sayın başkanımıza bu ortamı hazırladığı için milli eğitim müdürlüğü adına ve Rizemiz adına da teşekkür ediyorum. Burada çok güzel bir alan oluşmuş.” diye konuştu. Fidanların alana dikilip sulamaları da yapıldıktan sonra program sona erdi.  

Rize Belediyesi ve Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla Isırlık Tabiat Parkı’na fındık ve ceviz fidanları dikildi.


Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen ve Rize Belediyesi Meclis Üyeleri’nin katılımıyla ceviz ve fındık fidanları dikildi.


Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin fidan dikiminde yaptığı açıklamada, “Isırlık Tabiat Parkı’na yaptığımız kampanya ile geçen yıl dikilen 20 bin fidan ve bunun dışında dikilen bir çok fidan vardır. Bunların dışında insanlarımız buraya geldiklerinde yiyebilecekleri türden ağaçlar dikmek istedik. Geçen günlerde de milli eğitim müdürümüz Giresun’lu olması dolayısıyla ben de fındık fidanı getireyim dedi. Biz de çok memnun olduk. Şimdi de Giresun’umuzdan değerli milli eğitim müdürümüzün getirdiği fidanları bu bölgeye diktik. Yine Rize’den bir esnaf abimizin de verdiği ceviz dikanlarını hemen yan tarafa diktik. Rize’de bu bölgede yetişebilecek bitki türlerini zaman içerisinde buraya dikip, buranın bir botanik bahçeyi andıracak şekilde değişik bitki türleriyle bezenmesini istiyoruz.. Önümüzdeki senelerde inşallah burası değişik ağaç türlerinin de gezilip görülebileceği bir bölge olur” dedi.


Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen ise konuşmasında, “Kendi köyümden getirmiş olduğum fidanları buraya diktik. Allah inşallah hayırlısıyla vatandaşlarımıza bu fidanların fındıklarını yemeyi nasip etsin. Bu vesileyle sayın başkanımıza bu ortamı hazırladığı için milli eğitim müdürlüğü adına ve Rizemiz adına da teşekkür ediyorum. Burada çok güzel bir alan oluşmuş.” diye konuştu.


Fidanların alana dikilip sulamaları da yapıldıktan sonra program sona erdi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi