RİZE Ara tatil turizimcileri sevindirdi

Rize 21.11.2019 - 13:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2313+ kez okundu.
 

RİZE Ara tatil turizimcileri sevindirdi

MİLLİ Eğitim Bakanlığı'nın bu yıl ilk kez uyguladığı ara tatil uygulaması öğrenciler kadar turizmcileri de sevindirdi. Bakanlığın uyguladığı ara tatil dolayısıyla hafta sonundan itibaren Rize’de ki turizm bölgelerinde hareketlilik başladı. Turizmciler ilk kez hayata geçirilen bu uygulama 'ölü sezon' olarak tabir edilen zaman diliminde otellerde yoğunluk yaşanmasına yol açtığı için durumdan memnun olduğunu açıkladı.    Termal Otel Yöneticisi Amaç Ekşi, ara tatil dolayısıyla otellerde geçtiğimiz cumadan itibaren girişlerin başladığını söyledi. Kasımın ikinci yarısıyla ilgili rezervasyonların genelde ara tatil kaynaklı olduğuna dikkati çeken Ekşi, "Sömestr tatilinin üçe bölünmesi öğrenci ve velilerin yanı sıra biz turizmciler için de iyi oldu. Şu an beklemediğimiz kadar yoğun talepler var. Türkiye'nin her yerinden gelen misafirlerimiz var. Çocuklar için burada inanılmaz bir kamp dönemi oluyor. Biz otelde öğrenciler için çalışma merkezi kurduk. Hem eğitimlerini yapıyorlar hem de buradaki aktivasyonlarda zaman geçiriyorlar. Şu an otelimizde kalıp önümüzdeki sömestr döneminde de rezervasyon yaptıran misafir sayımız da oldukça fazla. Bizim hem Kültür ve Turizm Bakanlığından hem de Milli Eğitim Bakanlığından talebimiz bölgelere ayrılarak Nisan’ın tamamına bu ara tatilin yayılması. Böylece halkımız daha fazla tatil yapılabilir. Tüketici daha ekonomik ve keyifli tatil imkanı bulur" dedi.  

MİLLİ Eğitim Bakanlığı'nın bu yıl ilk kez uyguladığı ara tatil uygulaması öğrenciler kadar turizmcileri de sevindirdi. Bakanlığın uyguladığı ara tatil dolayısıyla hafta sonundan itibaren Rize’de ki turizm bölgelerinde hareketlilik başladı. Turizmciler ilk kez hayata geçirilen bu uygulama 'ölü sezon' olarak tabir edilen zaman diliminde otellerde yoğunluk yaşanmasına yol açtığı için durumdan memnun olduğunu açıkladı. 

 

Termal Otel Yöneticisi Amaç Ekşi, ara tatil dolayısıyla otellerde geçtiğimiz cumadan itibaren girişlerin başladığını söyledi. Kasımın ikinci yarısıyla ilgili rezervasyonların genelde ara tatil kaynaklı olduğuna dikkati çeken Ekşi, "Sömestr tatilinin üçe bölünmesi öğrenci ve velilerin yanı sıra biz turizmciler için de iyi oldu. Şu an beklemediğimiz kadar yoğun talepler var. Türkiye'nin her yerinden gelen misafirlerimiz var. Çocuklar için burada inanılmaz bir kamp dönemi oluyor. Biz otelde öğrenciler için çalışma merkezi kurduk. Hem eğitimlerini yapıyorlar hem de buradaki aktivasyonlarda zaman geçiriyorlar. Şu an otelimizde kalıp önümüzdeki sömestr döneminde de rezervasyon yaptıran misafir sayımız da oldukça fazla. Bizim hem Kültür ve Turizm Bakanlığından hem de Milli Eğitim Bakanlığından talebimiz bölgelere ayrılarak Nisan’ın tamamına bu ara tatilin yayılması. Böylece halkımız daha fazla tatil yapılabilir. Tüketici daha ekonomik ve keyifli tatil imkanı bulur" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi