RİZE BELEDİYE BAŞKANI'NIN BAYRAM MESAJI.

Rize 23.05.2020 - 17:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1492+ kez okundu.
 

RİZE BELEDİYE BAŞKANI'NIN BAYRAM MESAJI.

"Rahmet, manevi kurtuluş ve bereket ayı olan mübarek Ramazan'ı geride bırakarak Ramazan Bayramı'na kavuşmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. Bu yıl Ramazanımızı ve Ramazan Bayramımızı içinde bulunduğumuz Kovit-19 salgını sebebiyle her ne kadar farklı şartlarda idrak ediyor olsak da her zaman gönüllerimiz bir ve dualarımız ortaktır. Salgınla mücadele kapsamında bu yıl bayramda sevdiklerimizi ziyaret edip, kucaklaşamayacağız. Ancak sıhhat ve selametimiz için kurallara uyarak sevgimizi uzaktan gösterebiliriz. Allah'ın izniyle kucaklaşacağımız ve bir arada geçireceğimiz nice bayramlarımız olacak. Hemşehrilerim başta olmak üzere tüm İslam âlemine sağlık ve afiyet diliyor, hepinizi en kalbî muhabbetlerimle selamlıyorum. Daha sağlıklı günlerde nice bayramlara ulaşmak duasıyla, Ramazan bayramımız mübarek olsun."   Rahmi  METİN Rize Belediye Başkanı  

"Rahmet, manevi kurtuluş ve bereket ayı olan mübarek Ramazan'ı geride bırakarak Ramazan Bayramı'na kavuşmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. Bu yıl Ramazanımızı ve Ramazan Bayramımızı içinde bulunduğumuz Kovit-19 salgını sebebiyle her ne kadar farklı şartlarda idrak ediyor olsak da her zaman gönüllerimiz bir ve dualarımız ortaktır.


Salgınla mücadele kapsamında bu yıl bayramda sevdiklerimizi ziyaret edip, kucaklaşamayacağız. Ancak sıhhat ve selametimiz için kurallara uyarak sevgimizi uzaktan gösterebiliriz. Allah'ın izniyle kucaklaşacağımız ve bir arada geçireceğimiz nice bayramlarımız olacak.


Hemşehrilerim başta olmak üzere tüm İslam âlemine sağlık ve afiyet diliyor, hepinizi en kalbî muhabbetlerimle selamlıyorum. Daha sağlıklı günlerde nice bayramlara ulaşmak duasıyla, Ramazan bayramımız mübarek olsun."

 

Rahmi  METİN
Rize Belediye Başkanı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi