RİZE BELEDİYESİ KADIN KÜLTÜR MERKEZLERİ DÖNEM SONU SERGİSİ DÜZENLENDİ

Kültür 06.07.2021 - 15:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2161+ kez okundu.
 

RİZE BELEDİYESİ KADIN KÜLTÜR MERKEZLERİ DÖNEM SONU SERGİSİ DÜZENLENDİ

RİZE BELEDİYESİ KADIN KÜLTÜR MERKEZLERİ DÖNEM SONU SERGİSİ DÜZENLENDİ Rize Belediyesi Kadın Kültür Merkezlerine bağlı 3 merkezde yürütülen iğne oyası, mefruşat, el nakışı, sepet örücülüğü ve makrome kurslarının dönem sonu sergileri ve sertifika törenleri düzenlendi. İsmail Kahraman Kültür Merkezi sergi salonunda düzenlenen törene, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Genç, İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. 6-7-8 Temmuz tarihleri arasında vatandaşların ziyaretine açık olacak kursun açılış töreni Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Genç ve Kadın Kültür Merkezleri Koordinatörü Selma Öztürk’ün konuşmalarıyla başladı. Proje Milli Eğitim İl Müdürlüğü’yle koordineli şekilde yürütüldü. Kurdele kesiminin ardından kursları tamamlayan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. El emeği ürünlerin sergilendiği alanın gezilmesinin ardından açılış töreni son buldu. Vatandaşların ücretsiz olarak 6-7-8 Temmuz tarihlerinde sergiyi ziyaret edebilecekler.  

RİZE BELEDİYESİ KADIN KÜLTÜR MERKEZLERİ DÖNEM SONU SERGİSİ DÜZENLENDİ


Rize Belediyesi Kadın Kültür Merkezlerine bağlı 3 merkezde yürütülen iğne oyası, mefruşat, el nakışı, sepet örücülüğü ve makrome kurslarının dönem sonu sergileri ve sertifika törenleri düzenlendi.


İsmail Kahraman Kültür Merkezi sergi salonunda düzenlenen törene, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Genç, İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.


6-7-8 Temmuz tarihleri arasında vatandaşların ziyaretine açık olacak kursun açılış töreni Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Genç ve Kadın Kültür Merkezleri Koordinatörü Selma Öztürk’ün konuşmalarıyla başladı. Proje Milli Eğitim İl Müdürlüğü’yle koordineli şekilde yürütüldü.


Kurdele kesiminin ardından kursları tamamlayan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. El emeği ürünlerin sergilendiği alanın gezilmesinin ardından açılış töreni son buldu. Vatandaşların ücretsiz olarak 6-7-8 Temmuz tarihlerinde sergiyi ziyaret edebilecekler.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi