RİZE BELEDİYESİ MAKİNA PARKINI BÜYÜTÜYOR

Rize 01.07.2022 - 18:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1686+ kez okundu.
 

RİZE BELEDİYESİ MAKİNA PARKINI BÜYÜTÜYOR

RİZE BELEDİYESİ’NDEN YENİ İŞ MAKİNESİ VE ARAÇ YATIRIMLARI Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, belediye bünyesine yeni iş makineleri ve araçlar kazandırmaya devam ediyor. Toplamda 2 milyon 420 bin TL değerinde 1 adet 16 tonluk ekskavatör ve 3 adet çift kabin pikap araç Rize Belediyesi hizmetine alındı. Alınan yeni iş makineleri ve hizmet araçları sayesinde Rize’de altyapı ve üstyapı çalışmaları daha hızlı ve etkin bir biçimde yapılacak. Rize Belediyesi bir taraftan ekonomik ömrünü doldurmuş hizmet araçlarını yenilerken bir taraftan da hizmet aracı filosunu genişletiyor. Böylece kiralama yönteminden kurtularak ciddi bir mali tasarruf katkısı sağlıyor. Ayrıca ekonomik ömrünü doldurmuş olan hizmet araçları satışa çıkarılarak gelir elde edilmiş olunacak.

RİZE BELEDİYESİ’NDEN YENİ İŞ MAKİNESİ VE ARAÇ YATIRIMLARI


Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, belediye bünyesine yeni iş makineleri ve araçlar kazandırmaya devam ediyor.


Toplamda 2 milyon 420 bin TL değerinde 1 adet 16 tonluk ekskavatör ve 3 adet çift kabin pikap araç Rize Belediyesi hizmetine alındı.


Alınan yeni iş makineleri ve hizmet araçları sayesinde Rize’de altyapı ve üstyapı çalışmaları daha hızlı ve etkin bir biçimde yapılacak.


Rize Belediyesi bir taraftan ekonomik ömrünü doldurmuş hizmet araçlarını yenilerken bir taraftan da hizmet aracı filosunu genişletiyor. Böylece kiralama yönteminden kurtularak ciddi bir mali tasarruf katkısı sağlıyor. Ayrıca ekonomik ömrünü doldurmuş olan hizmet araçları satışa çıkarılarak gelir elde edilmiş olunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi