Rize Belediyesinde Ak Parti Meclis Grup Başkan Vekili oldu

Siyaset 11.04.2019 - 12:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1814+ kez okundu.
 

Rize Belediyesinde Ak Parti Meclis Grup Başkan Vekili oldu

Rize Beledyesinde yeni yönetim netleşmeye devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcılarının atanmasının ardından bu kez de Ak Parti Belediye meclis grup Başkanı belli oldu. Rize İş ve siyaset dünyasaının renkli isimlerinden veİş insanı Dursun Bilgi Rize Belediye Maclisinde Ak Parti Grup Başkan Vekilliğine seçildi. 1967 yılında Rize'de doğan Bilgili ilk, Orta ve Lise tahsilini Rize 'de tamamladı. 1985 Yılında girdiği KTÜ Jeoloji Mühendisliğinden 1989 yılından mezun oldu. 2001 Yılında Ak Parti'nin kuruluşunda Rize İl Sekreterliği görevinde bulundu. 2009 ve 2014 Yıllarında Halil Bakırcı ve Reşat Kasap dönemlerinde Belediye meclis üyeliği görevlerinde bulundu  Rize'de dengelerin Adamı olarak bilinen ve eğitim camiası ile de yakın ilişkileri olan Bilgili'yi tebrik ediyor seçildiği yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Rize Beledyesinde yeni yönetim netleşmeye devam ediyor.


Belediye Başkan Yardımcılarının atanmasının ardından bu kez de Ak Parti Belediye meclis grup Başkanı belli oldu.


Rize İş ve siyaset dünyasaının renkli isimlerinden veİş insanı Dursun Bilgi Rize Belediye Maclisinde Ak Parti Grup Başkan Vekilliğine seçildi.


1967 yılında Rize'de doğan Bilgili ilk, Orta ve Lise tahsilini Rize 'de tamamladı. 1985 Yılında girdiği KTÜ Jeoloji Mühendisliğinden 1989 yılından mezun oldu.


2001 Yılında Ak Parti'nin kuruluşunda Rize İl Sekreterliği görevinde bulundu.


2009 ve 2014 Yıllarında Halil Bakırcı ve Reşat Kasap dönemlerinde Belediye meclis üyeliği görevlerinde bulundu 


Rize'de dengelerin Adamı olarak bilinen ve eğitim camiası ile de yakın ilişkileri olan Bilgili'yi tebrik ediyor seçildiği yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi