RİZE BELEDİYESİNE YILDA 3 MİLYONLUK GELİR KAPISI

Rize 26.09.2021 - 01:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2166+ kez okundu.
 

RİZE BELEDİYESİNE YILDA 3 MİLYONLUK GELİR KAPISI

Rize belediye Başkanı Rahmi METİN esnaf ziyaretlerine devam ediyor.    Bugün Rize'nin gözde mekanlarından olan, Hakkı Yılmaz çay evinde Rizeli vatandaşlarla bir araya gelen Başkan METİN, Rize'deki yapılan, yapımı devam eden, ve hizmete açılacak yatırımları bizzat vatandaşlarla paylaşırken, vatandaşların da sorunlarına çözüm odaklı cevaplar verdi.     Başkan Metin Eski Turist Oteli altıınde Ticaret Odasının alt tarafındaki dükkanları Vakıflar Genel Müdürlüğü ile istişare edilerek , yıkıp yeni ve modern bir  şekilde  yol işgallerinede son vererek yeniden  yapacakalrını, yapılacak dükkanların üst kısmını bayanlara özel yöresel ürünlerin satış alanı olarak tahsis edeceklerini belirtti.       Başkan Eminettin mahallesinden başlayarak Doğuşçay ilkokulu'na kadar, Rize Lisesinden Emniyet Müdürlüğü'ne kadar olan caddeleri modern şekilde dizayn ettiğimiz ışıklandırma yapacaklarını belirtti.        Rahmi Metin  Fener Mahallesi'nin üst minibüs yolunda genişleme çalışmalarında bulunduklarını bu konuda Çoruh Elektrik il müdürlüğü ile ortak çalıştıklarını, kısa zamanda hizmete sokacaklarını ifade ederek  , bazı yerlerde yaya kaldırımlarını yüksek tuttuklarını, yaya kaldırımlarında araç işgaline son vermek amacını güttüklerini ifade etti..     Başkan sahildeki Mevcut bisiklet ve yaya yolunu yeni Emniyet Müdürlüğü’nün karşı tarafına kadar indireceklerini ,tretuvarları çiçeklerle güllerle dizayn edeceklerini belirtti.      Başkan Rahmi Metin Dağbaşı'nda yapmakta oldukları elektrik santralini birkaç hafta içinde ulusal elektrik şebekesine bağlayacaklarını ve Belediyeye ayda 250.bin liralık bir gelir sağlayacağını belirterek ilimizin aydınlatma giderini bu şekilde karşılayacaklarının ifade etti.        Özellikle  vatandaşların ısrarla başkana sorulmasını istediği Eski Müftülük sitesinin inşaatina ne zaman başlanacak sorusuna Başkan, proje ve ihalesi yapıldı birkaç hafta içinde başlanacağını belirtti.         Yine bir vatandaşın Başkan her yerde kepçeler çalışıyor bu çalışılan alanlarda kocaman ağaçlar var ,bu ağaçlar için bir tasarrufunuz var mı sorusuna, Başkan, mevcut ağaçları Orman Bakanlığı'ndan sökme konusunda uzman  özel bir  araç getirterek ağaçların kökünden sokulup Isırlık'taki parka dikileceğini belirtti.        Sohbet sırasında vatandaşların sorularını sıkıntılarını anında başkan yardımcılarını arayarak Pazartesi günündeki gündemine almaları konusunda not ettirdiğini, Bir vatandaşın Trabzon üzerinden  Havaş  otobüsünün misafir öğrencileri üniversitemizin önünde indirmeyip şehir merkezine getirildiklerini ve öğrencilerin tekrar araç tutarak üniversiteye döndüklerini bu konuda başkandan Yardım istemesine başkan ayrı bir titizlikle göstererek;  "bu konu izzat gündeminde olacak" diyerek ,başkan yardımcısını arayarak talimat verdi.

Rize belediye Başkanı Rahmi METİN esnaf ziyaretlerine devam ediyor.   

Bugün Rize'nin gözde mekanlarından olan, Hakkı Yılmaz çay evinde Rizeli vatandaşlarla bir araya gelen Başkan METİN, Rize'deki yapılan, yapımı devam eden, ve hizmete açılacak yatırımları bizzat vatandaşlarla paylaşırken, vatandaşların da sorunlarına çözüm odaklı cevaplar verdi.
   
Başkan Metin Eski Turist Oteli altıınde Ticaret Odasının alt tarafındaki dükkanları Vakıflar Genel Müdürlüğü ile istişare edilerek , yıkıp yeni ve modern bir  şekilde  yol işgallerinede son vererek yeniden  yapacakalrını, yapılacak dükkanların üst kısmını bayanlara özel yöresel ürünlerin satış alanı olarak tahsis edeceklerini belirtti.
     
Başkan Eminettin mahallesinden başlayarak Doğuşçay ilkokulu'na kadar, Rize Lisesinden Emniyet Müdürlüğü'ne kadar olan caddeleri modern şekilde dizayn ettiğimiz ışıklandırma yapacaklarını belirtti.
      
Rahmi Metin  Fener Mahallesi'nin üst minibüs yolunda genişleme çalışmalarında bulunduklarını bu konuda Çoruh Elektrik il müdürlüğü ile ortak çalıştıklarını, kısa zamanda hizmete sokacaklarını ifade ederek  , bazı yerlerde yaya kaldırımlarını yüksek tuttuklarını, yaya kaldırımlarında araç işgaline son vermek amacını güttüklerini ifade etti..
   
Başkan sahildeki Mevcut bisiklet ve yaya yolunu yeni Emniyet Müdürlüğü’nün karşı tarafına kadar indireceklerini ,tretuvarları çiçeklerle güllerle dizayn edeceklerini belirtti.
    
Başkan Rahmi Metin Dağbaşı'nda yapmakta oldukları elektrik santralini birkaç hafta içinde ulusal elektrik şebekesine bağlayacaklarını ve Belediyeye ayda 250.bin liralık bir gelir sağlayacağını belirterek ilimizin aydınlatma giderini bu şekilde karşılayacaklarının ifade etti.
      
Özellikle  vatandaşların ısrarla başkana sorulmasını istediği Eski Müftülük sitesinin inşaatina ne zaman başlanacak sorusuna Başkan, proje ve ihalesi yapıldı birkaç hafta içinde başlanacağını belirtti.
       
Yine bir vatandaşın Başkan her yerde kepçeler çalışıyor bu çalışılan alanlarda kocaman ağaçlar var ,bu ağaçlar için bir tasarrufunuz var mı sorusuna, Başkan, mevcut ağaçları Orman Bakanlığı'ndan sökme konusunda uzman  özel bir  araç getirterek ağaçların kökünden sokulup Isırlık'taki parka dikileceğini belirtti.
      
Sohbet sırasında vatandaşların sorularını sıkıntılarını anında başkan yardımcılarını arayarak Pazartesi günündeki gündemine almaları konusunda not ettirdiğini, Bir vatandaşın Trabzon üzerinden  Havaş  otobüsünün misafir öğrencileri üniversitemizin önünde indirmeyip şehir merkezine getirildiklerini ve öğrencilerin tekrar araç tutarak üniversiteye döndüklerini bu konuda başkandan Yardım istemesine başkan ayrı bir titizlikle göstererek;  "bu konu izzat gündeminde olacak" diyerek ,başkan yardımcısını arayarak talimat verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi