RİZE BİR DEĞERİNİ DAHA KAYBETTİ. COVİD-19'A YENİK DÜŞTÜ

Vefat 20.12.2020 - 16:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3100+ kez okundu.
 

RİZE BİR DEĞERİNİ DAHA KAYBETTİ. COVİD-19'A YENİK DÜŞTÜ

Rize eski Belediye başkanı Bülent Koç yakalandığı COVID-19 nedeniyle vefat etti   1984 Yılında yapılan  mahalli seçimlerde, ANAP'tan Rize Belediye Başkanlığına seçilen, 1984-1989 yılları arasında Rize Belediye Başkanlığı görevinde bulunan  ve görev süresi içeriisnde , Rize'nin alt yapı sorunlarının çözümünde büyük emekleri olan KOÇ yakalandığı COVİD-19a yenik düşerek hayatını kaybetti. Son günler önce Mesut Yılmaz  ardından Tuncay MATARACI ve bugün de Bülent KOÇ'un vefat haberi ile sarsılan Rizeliler Rize'nin bu değerlerinin bir bir aramızdan ayrılışının hüznünü yaşıyor. Merhumun Başkan Koç, 20.12.2020 Pazar günü  saat: 14.00'te İstanbul Sarıyer Ayazağa Köyü Mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verilecek. RizeninSesi ailesi olarak bizlerde Merhum Bülent KOÇ Başkanımıza Allah'tan rahmet Ailesi ve tüm Rizelil hemşehrilerimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Rize eski Belediye başkanı Bülent Koç yakalandığı COVID-19 nedeniyle vefat etti
 

1984 Yılında yapılan  mahalli seçimlerde, ANAP'tan Rize Belediye Başkanlığına seçilen, 1984-1989 yılları arasında Rize Belediye Başkanlığı görevinde bulunan  ve görev süresi içeriisnde , Rize'nin alt yapı sorunlarının çözümünde büyük emekleri olan KOÇ yakalandığı COVİD-19a yenik düşerek hayatını kaybetti.


Son günler önce Mesut Yılmaz  ardından Tuncay MATARACI ve bugün de Bülent KOÇ'un vefat haberi ile sarsılan Rizeliler Rize'nin bu değerlerinin bir bir aramızdan ayrılışının hüznünü yaşıyor.


Merhumun Başkan Koç, 20.12.2020 Pazar günü  saat: 14.00'te İstanbul Sarıyer Ayazağa Köyü Mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verilecek.


RizeninSesi ailesi olarak bizlerde Merhum Bülent KOÇ Başkanımıza Allah'tan rahmet Ailesi ve tüm Rizelil hemşehrilerimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi