RİZE CHP’DEN DEVA İ L BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Siyaset 24.12.2020 - 15:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2223+ kez okundu.
 

RİZE CHP’DEN DEVA İ L BAŞKANLIĞINA ZİYARET

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ve beraberindeki CHP Rize il yönetimi DEVA Partisi Rize İl Yönetimi’ni ziyaret etti.      DEVA Partisi İl Metin Erdoğan tarafından karşılanan CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ve Yönetim Kurulu üyelerinin sohbeti sıcak bir ortamda geçti. CHP İl Başkanı Saltuk Deniz yaptığı açıklamada ’Bir hayırlı olsun ziyareti olan bu buluşmada Rize’nin sorunları konuşulmuş, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmuştur DEVA Partisi İl Başkanı arkadaşımız Metin Erdoğan’a çalışmalarında başarılar diliyoruz, hepimiz Rize için çalışmaya devam ediyoruz’ dedi.  DEVA Partisi İl Başkanı Metin Erdoğan’da konuşmaısnda’CHP Rize İl Başkanı Sayın Saltuk Deniz ve ekibine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Siyasi parti olarak ne kadar rakip isek te ilimizin bölgemizin menfaatleri için birlik beraberlik içindeyiz’ dedi.

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ve beraberindeki CHP Rize il yönetimi DEVA Partisi Rize İl Yönetimi’ni ziyaret etti.

    
DEVA Partisi İl Metin Erdoğan tarafından karşılanan CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ve Yönetim Kurulu üyelerinin sohbeti sıcak bir ortamda geçti. CHP İl Başkanı Saltuk Deniz yaptığı açıklamada ’Bir hayırlı olsun ziyareti olan bu buluşmada Rize’nin sorunları konuşulmuş, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmuştur DEVA Partisi İl Başkanı arkadaşımız Metin Erdoğan’a çalışmalarında başarılar diliyoruz, hepimiz Rize için çalışmaya devam ediyoruz’ dedi.  DEVA Partisi İl Başkanı Metin Erdoğan’da konuşmaısnda’CHP Rize İl Başkanı Sayın Saltuk Deniz ve ekibine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Siyasi parti olarak ne kadar rakip isek te ilimizin bölgemizin menfaatleri için birlik beraberlik içindeyiz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi